Sunday, March 20, 2011

kiamat sudah dekat

story written by shaqjaja at 12:40 PM
assalamualaikum..
korg bce nie. kwn aq forward 1 msg psl dajjal. seram weyh. start dari earthquake kt jepun tu aq dh start seram xtentu psl.kiamat dh dekat woi. dosa banyak lagi x terampun nie. dosa ngn mak ayah. dosa ngn kawan2. dosa ngn cikgu2. aish! byk la. klu nk tulis jumaat depan x abs. dlu igt x kt fb ad org share smthg psl kiamat. time tu kwn aq mmg cuak giler. aq ckp kt die "rilek suda". nie ha amik ko! aq plak yg takut. xnk tgk kiamat~~~ 




salam~ bcer nie. Semalam. siaran RTM di Negeri Pahang. tergempar ramai orang terdengar bunyi dentuman yang sangat kuat di susuli gempa bumi selama 3 minit, mungkin ini tanda2nya. > kpd semua yg bergelar muslim,hari nie pakar meteorologi bhgn bunyi dr Rusia m'dapati sesuatu bunyi ganjil spt ngauman raksasa dr bwh mantel bumi.menurut para ulama kemungkinan besar itu ialah suara Dajjal y b'usaha utk naik ke muka bumi.oleh itu,kte disuruh sentiasa x berhenti azan dan solat,sebarkn kpd umat ISLAM yg lain. Amanah! Wallahualam. KITA YANG MENENTUKAN DIRI KITA Jgn skip utk bace ni. Sebarkan kalau sayang pada islam. > BAHAYANYA KARTUN POKEMON dan BINATANG2 yang ade dalamnya. POKEMON bermaksud saya yahudi,> PIKACHU bermaksud jadilah seorang yahudi. CHARMANDER bermaksud ALLAH itu lemahnauzubilla. . h) . > jadi. tolonglah SEBARKAN kepada rakan2 chat korang semua. > sumer org yg ade bobba messenger (ym), tolong jangan add org yg id die macam ni: bobba die cuba nak murtadkan org Islam. tolong forwardkan mesej ni kepada sumer org Islam!(kalau rase sayang ngan org Islam la. kalau tak sayang, x payah forward!) jngan smbong n bongkak..skrng korng gembra larh. tnggu balasan dkat kubur.




so, aq nk mnx maaf kt spe2 yg skit aty ngn aq. aq termarah ke. terpukul ke. termaki ke. terbocorkan rhsia korg ke. mcm2 'ter' la.halal kan ap yg aq dh terambil. & aq halalkan ap yg korg dh amik. smoge urusan kte kt sne dipermudah Allah Taala. 
aminn~



0 awesome people:

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review