Sunday, March 27, 2011

omg!!! saya di tag. *overacting

story written by shaqjaja at 7:08 PM
assalamualaikum
pic dari lappy.



.:: pic. cer citer ::.

pic nie time kteorg g sunway. bila ha? lupa pulak. erm. yang aku ingat time ni baru abis test computing. the final test. wee~ tapi baru ku sedar bahawa aku ada project computing yang tak siap. T.T (betul ke ha test computing?)
kteorg g dalam pukul 4.30 ptg mcm tu la. sampai dalam pukul 6. hujan renyai membasahi jalan. (rasa macam nak sepak diri sendiri je)
sini aku nak citer. kteorg g ngn kereta ehsan. dia drive bapak la laju nya.. memang rasa macam nak tercabut nyawa ni. fuhh!! apa dia ingat ni jalan bapak dia yang punya. 
tolong la paham. aku ni tak amik paper final lagi. kalau ye pn nak bunuh aku kt highway tunggu la aku grad dulu ke. apa ke. gelojoh betul. tapi ahamduliillah selamat sampai. selamat je la tapinya. sampai-sampai je aku rasa macam tak jejak tanah dah. naik kereta macam naik roller coaster je. insaf dah weyh naik kereta ngn ko ehsan. haha



.:: bila kali terakhir anda makan ayam ::.

ermmm.. tah la. tak pena pulak aku record apa yang aku makan. rasanya 2 hari lepas. ayam ngn nasi beriani. SEDAPPPP~~~




.:: lagu terakhir yang anda dengar ::.

lagu terbaik dari ladang. wa tak layan la lagu dari kilang. wakaka lu dengar la sendiri. suara dia memang terbaik wa cakap lu. haha 





.:: apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ni? ::.

dengar lagu tadi tu la kt youtube. aku cari semua lagu yang maddi jane tu nyanyi. :)




.:: selain dari nama sendiri anda di panggil dengan nama apa ::.

erm. siti -> time darjah 1 ada kakak tu panggil aku siti. uuugghhh~~ tak suka..
hajar -> semua panggil aku hajar. wee~ iloike.
quraisha -> cikgu kelas time darjah 3 panggil aku quraisha. weirdo~
jaja -> semua kat puncak alam panggil aku jaja. di beri oleh lulu dan jiji. haha siot je. aku tak suka sbenanye "jaja" tu. 




.:: tag lagi 6 orang ::.

muhd saiful bakri
nursyazwana daud
nurshazlina ahmad
suhailah abdullah




.:: siapa nombor 1? ::.

haha tak dapat dinafikan lagi dia lah yang saya sayang sampai syurga. insyaallah. 
haha actually tak nak bgtau. tapi sebab org dah tanya aku jawap je la. hahaha overacting.




.:: cakap sesuatu pasal nombor 5 tu ::.

my crush. tengok la kt pic sebelah kiri ni. dia la orgnye. haha 
jumpa minah ni kat matrik johor dulu. seminggu aku tak lena tidur sebab dah jauh dari dia ni. giler. kenal 3 minggu je. ntah apa yang dia bagi aku makan. haha 

aku sayang ko ketat-ketat fazliayana abdullah <3




.:: orang ke-3 ada hubungan dengan sapa-sapa tak? ::.

wee~~ ntah la. dia ni bukan jenis nak story kt aku kisah hidup dia. tapi lama-lama kantoi juga. sekarang ni aku tak tau la kalu dia ada hubungan dengan sape.
shaz, aku rindu ko sangat2. :'(




.:: bagaimana pula dengan nombor 4? ::.

haha dia ni dah macam orang sakit aku tengok. lemah je. senyap je dalam kelas. dia ni diam-diam ubi berisi. lagi bagus dari jadi tin kosong. haha result spm gempak siot. aku kawan ngn dia dari darjah 1. dalam rancangan nak buka bakery. haha jangan main-main. kalau jadi boleh la tempah kek kawin kt kteorg. harga boleh runding. haha




.:: pesanan untuk nombor 6 ::.

blaja rajin-rajin woi kt mesir tu. jangan tau nak ponteng @ tidur je time kuliah. tu bukan puncak alam woi. 




.:: kata-kata cinta untuk nombor 2 ::.

wana~~ i love u so much. ko memang terbaik. tak kan jumpa kawan macam ko kt mana-mana dah. menangis. ketawa. susah. senang. semua sama-sama. fren forever sayang. <3




.:: berikan 5 perkara untuk nombor 1 ::.

kuat cemburu. *cemburu tu harus
pendiam. *bagi aku la. haha
my ex-boyfie. hahaha
chips more. kejap ada. kejap takde. T.T
erm.... no komen. aku sayang ko. haha
nak bagi 6 boleh x? ---> ALWAYS AND FOREVER




.:: persamaan antara kambing dan lembu ::.

dua-dua busuk. haha




.:: perasaan bila buat tag ni ::.

terharu sangat-sangat sebab ada orang tag aku. haha thankz asha




.:: adakah anda tahu rizman itu sengal ::.

erm. kenal pn tidak macam mana nak tahu sengal ke tak. tah pape tah. 




.:: gay or les? ::.

alhamdulillah. aku straight lagi sekarang ni. nanti-nanti pun straight jugak. haha (geli doe dengan pengkid. sumpah.) 

thankz for reading this entry. :) :) :)


0 awesome people:

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review