Tuesday, March 29, 2011

sentap hati mak anak

story written by shaqjaja at 1:14 AM
assalamualaikum

*pinjam tagline afdlin shauki 

beberapa hari yang lepas (aku tak ingat bila) aku telah berjaya menangkap seekor anak ikan. suke hati mak, nyah.  tipu je. actually dia ni kawan aku je. kawan time kt teknik gombak dulu. 1 kelas time form 4 and form 5. 




ha! giler ko nyah. mak dapat tan sri nyah. ni anak ikan bukan sebarang anak ikan ni. ni anak ikan ada pangkat. dapat la jugak mak jadi puan sri sehari dua. 

bila bapak ikan dah dapat tahu, apa lagi. bermula lah sesi sentap menyentap. kau touching. aku touching. kau pujuk. aku pujuk. (aku berani post sebab bapak ikan ni xbaca blog aku. dia kata blog aku tah pape. cis! xpe. siap la kau)




sesi sentap menyentap berjalan dengan lancar.

sentapan bapak ikan di balas mak ikan. 




sesi pujuk memujuk oleh mak ikan.




setelah sekian lama sesi sentap menyentap di fb, kebenaran akhirnya mak ikan membongkarkan rahsia terbesar dalam hidupnya. comment jeneral ahmad sufian stallian tu bermakna. (harem jadah betul)




 aku tukar relationship dengan tan sri tu pun memang aku nak buat bapak ikan ni sentap. saja suka suki. :) wee~ iloike  (aku kejam so what?)

dah... ahmad sufian ni pulak nak jugak... ok aku bagi. nah amik sebijik. sentap lagi la bapak ikan tu. sentap x sentap. aku dah warning dia awal-awal jangan tengok wall aku.




ini jeneral terbaik dari ladang. classmate aku jugak. bekas biro pertahanan asrama blok lelaki kat teknik gombak dulu. (jawatan tu tak wujud pun)  gelaran di beri sebab... aku tak tau kenapa.
tapi serious dia ni ganas giler. pernah angkat kerusi nak hentak budak perempuan. (kisah lama jangan di ungkit) nasib baik budak perempuan tu hidup lagi sihat sejahtera aman bahagia dengan orang tersayang (untungla ada orang sayang) kt uitm mana entah.
kawan-kawan jeneral telah menunjukan tanda-tanda awal untuk membahan jeneral bermodalkan 'isteri' beliau. tak apa. jangan mudah melatah. layan~~

*aku tukar relationship dengan tan sri sebab nak bapak ikan tu muncul setelah hilang tanpa berita untuk beberapa hari. ni dah datang org lain apa aku nak jawap dengan bapak ikan tu nanti. T.T

thankz for reading this entry. :)

0 awesome people:

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review