Saturday, April 23, 2011

majlis mengarut-mengarut

story written by shaqjaja at 12:10 AM
assalamualaikum

**********************************
faz sayang, sabar ye. be strong hunny. even aku tak tahu pun masalah kau, tapi aku tahu kau boleh. :) benda-benda leceh macam ni tak kan distract kau. biasa la faz, kawan kan. salah paham tu biasa. sedangkan lidah lagi tergigit. ini kan pulak kita sesama kawan. 
di setiap kesusahan pasti ada kesenangan. i'll always be here for u sayang. :)

**********************************

hari ni aku pergi MAJLIS PERASMIAN PERHIMPUNAN PETANI, PENTERNAK DAN NELAYAN KEBANGSAAN 2011. 
memang takde kaitan dengan hidup aku pun. :P saja boring-boring duduk rumah. aku ikut rombongan cik kiah pergi UPM. aku ingat bape ratus sangat la yang datang kan. rupanya beribu! kalah orang datang tengok konsert Siti. :P

dalam schedule dia kata habis pukul 7 malam. =.=' 
aku dah plan nak lari lepas solat jumaat. :D
time aku sampai Datuk Seri Najib pun sampai sama. dia tunggu aku tu. XD
masuk dalam dengar dia membebel. ok tu tipu. aku tidur je. seriously tidur. 
pastu pergi tengok pameran. 

alolololo.. ciannye dia......
ikan ni kelakar gila mulut dia. macam menganjing pun ada jugak. haha
kitaorang balik tengah hari. tak tunggu sampai malam pun. 
yang bestnye mak aliff kata
'kau nak bawa bf kau, suruhla dia tunggu kat sana'
 program ni ada kaitan dengan mak aliff. that's why dia cakap macam tu. 
gila best ada mak macam ni. hari-hari aku bawa bf aku datang rumah kalau macam ni. :P
tapi kalau jumpa hari-hari boring pulak kan.
so mak aku yang terbaik!

aku bukan tak nak upload pic. tapi tu la. bila aku pegang camera mesti la pic aku je yang banyak. so baik tak payah.

thankz for reading this entry. :)

0 awesome people:

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review