Tuesday, April 19, 2011

saya jumpa dia. aww!!

story written by shaqjaja at 7:33 PM
assalamualaikum

hari yang penat. tapi tetap nak update. ada benda best. hehe
best bagi i je la.
i-u kan best. tak payah taip kau-aku yang panjang tu walaupun tak panjang mana.

but before tu i nak minta maaf kat mr.e.
kenapa minta maaf? 
nanti u tahu la kenapa.

pagi tadi i bangun awal sebab kena pergi klinik. bangun je awal last-last pergi pukul 12 jugak sebab tunggu my sis balik. =.=' (macam haram je la i-u ni!!!) 
sampai sana pukul 1 tapi klinik tutup time tu and dia buka pukul 2. T___T xpe sabar. balik tu pergi NSK pulak. actually aku teman mak aku je pergi klinik dengan NSK tu. :D

time kat NSK tu aku ada nampak sorang mamat ni. dari belakang macam kenal.
susuk tubuh dia yang kurus.
t-shirt kecik yang selalu dia pakai dulu tu. XD
tinggi dia yang tak berapa nak tinggi.
rambut mencacak macam anak pokok taugeh cari sumber cahaya.
pastu dia toleh. nampak muka dia dari tepi. seryes macam someone yang aku pernah sayang dulu. T.T sekarang pun sayang lagi tapi as a friend je la.
kulit muka dia yang licin.
agak gelap. *aku suka lelaki gelap. lelaki putih dah macam gay. 
bibir dia yang juih. XD (tu aku tipu je. aku tak usha bibir orang ok! and bibir mamat tu @ 'kawan' aku tak juih)
hidung dia yang mancung. boleh la~

pastu dia pusing depan. 
jeng jeng jeng.....
maka jelaslah disini bahawa dia bukan insan yang aku sedang fikirkan. T__T 
tak kan kat tempat dia tinggal tak de supermarket kan sampai datang sini. XD

tapi pape pun aku just nak cakap........
"aku rindu kau. rindu sangat-sangat."
 actually dia ada ciri-ciri lelaki idaman aku. :) tapi.....................
apa yang menjadi idaman tak semestinya menjadi yang terbaik buat kita kan. :)
hanya Allah je yang tahu apa yang terbaik untuk kita. ^^,

*******************************

tadi aku dapat message 

"ayang, abang dalam kesusahan ni. abang nak pinjam rm30 boleh?"

aku kan nak jadi isteri mithali. tapi sebab aku tak kahwin lagi kan... so aku reply 

"fuck u"

tak salah kan? lagi pun bukan mr.e yang sent message tu. bukan juga someone yang aku tak kenal. dia adalah........................... kawan aku. =.='
nasib baik kau kawan baik aku. kalau tak aku nak bagi lebih dah tadi. XD


thankz for reading this entry. :)

0 awesome people:

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review