Monday, April 18, 2011

banner tak cantik a.k.a huduh

story written by shaqjaja at 6:14 PM
assalamualaikum

ok. semua boleh gelakkan saya sekarang ekoran daripada banner blog yang selekeh.

dah?? kalau belum sila sudah kan.
terima kasih. :D

hari ni nak jadi sopan sikit. ber 'saya-awak' ok. :)

semalam saya tak boleh tidur. so saya download PHOTOSCAPE. my friend recommended this to me. 
actually, bukan dia recommend. saya yang tanya. =.='
btw, thankz new blogger, syaza hamid. :)

bukan apa. bosan-bosan duduk rumah. boleh main edit-edit picture kan.
tak cantik tak pe. bukan nak bagi orang tengok. sendiri yang tengok. 
mata sendiri yang sakit. lens sendiri yang pecah. 

alang-alang dah ada photoscape ni kan, apa kata saya buat banner blog. 
yes! macam shit je kan? 
it's alright. tak suka jangan tengok.
minta maaf kalau lens dah pecah. sorry kalau dah buta.
kalau suka jangan copy. TM.
buat sendiri. awak buat lagi cantik.
saya buat tak cantik sebab saya buta seni. :)

pada suatu petang yang membosankan, saya jalan-jalan pergi blog orang.
saya tak suka dengar orang membebel apatah lagi nak baca blog orang.
just tengok entry dia je. skema tak layan.  haha bajet bagus je kan.
cukup la skema time sekolah dulu.

blog saya bukan la untuk orang baca. haha mengarut. 
bukan-bukan. maksud saya blog saya bukan untuk.........................
susah la nak cakap. yang penting saya buat blog bukan untuk bagi orang seronok-seronok baca. 
nak buat entry nak tarik followers semua tu. bukan. 

tujuan sebenar buat blog adalah sebab saya nak simpan semua kenangan a.k.a merapu.
mana tau lepas ni accident pastu hilang ingatan ke kan. boleh buka blog.
macam banyak sangat je entry kat blog ni. =.='
tak pela. lama-lama banyak la. kalau dah sehari sampai 2 3 kali update.
macam diari la ni. cuma orang boleh baca. so tak berapa nak diari la kan. 

******************************

actually nak pergi jogging petang ni. tapi sebab tak lunch tadi so takde energy nak jog. :P
i know. SILLY EXCUSE. 

thankz for reading this entry. :)

4 awesome people:

aku said...

cun apa header ko tu..meriah..ahakz..=)

cik qusha said...

hahahaha menganjing la tu kan. xpe ko ina. btw, ko promote blog aku ke? haha

Nurshahirah bte Sapian said...

nice header lah. haha.

cik qusha said...

haha thankz shahirah. aku xtau nak spell 'cikiu' tu. betul ke ejaan aku? haha

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review