Wednesday, April 27, 2011

ijue ngeng, aku rindu kau.

story written by shaqjaja at 10:31 PM
assalamualaikum :)

hari yang 'mentensionkan'. pedulikan ayat aku. 

"kalau nak jaga hati orang je memanjang pun susah jugak kan. macam kita ni takde hati pulak. 
kalau nak fikir apa orang cakap pun susah jugak. macam dia je yang ada mulut. 
so, sabar je. tapi jangan sampai aku cakap macam orang takde agama, mencarut macam berzikir"

tadi tu takde kaitan dengan ijue. haha rilek ijue.
tadi ijue call. lama giler tak contact dia. buka tak nak text/call. 
tapi takut dia busy kan. malas la nak kacau. :P

macam aku tak pernah kacau kau time kau busy kan ijue. :P
haha malu saya. 

aku rindu kau ijue. 
rindu nak lanyak katil kau.
rindu teh kau.
rindu nak memekak dengan kau.
rindu nak gelak dengan kau.
rindu nak pergi kelas dengan kau.
rindu nak study dengan kau.
rindu nak makan dengan kau.
rindu nak bahan-bahan dengan kau.
aku rindu semua benda yang kita pernah buat dulu.

first impression, macam biasa. semua orang aku pandang sombong. haha
tapi seryes. before aku kenal dia, muka dia seryes tak senyum. memang la tak senyum kalau setiap kali aku tengok time dia tengah buat kerja kan. tak kan nak tersengih-sengih?
cakap dengan aku sape boleh buat soalan fizik/math/chemist sambil terseyum?

hari yang lulu keluar dari puncak alam, baru la ijue tegur aku. mesti dia kesian tengok aku jalan sorang-sorang kan. T_______T loser gila aku.

tapi time tu aku memang dah niat malas nak cari kawan lagi dah. cukup la aku main time lulu dengan jie ada dulu. serik dah setiap kali test je fail. =.=' bodohnye aku........

tapi bila aku kenal ijue je lagi parah dari aku kenal lulu dulu. lagi teruk aku main. =.=' 
tapi kalau study memang aku struggle macam nak mampos! 
result sama je macam dulu. siot betul.
tu sebab aku memang loser. T_T

btw, aku rindu puncak alam. rindu ijue, atie, mek cah, teha, ad, nina, asya, chique.


thankz for reading this entry. :)

4 awesome people:

aku said...

kat aku tak rindu ke?haha

cik qusha said...

alolo... kne buat satu2 untuk semua kawan2 aku ke? haha nanti beb. nanti. ko kan special. harusla aku buat. no worries sayang. :)

amir aizat said...

matrics xnk rindu kerr,hehe

cik qusha said...

aku rindu semua la aizat. kalau nak citer entry ni boleh kalah kamus oxford. haha

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review