Saturday, April 23, 2011

JIWA KACAU 1ST ANNIVERSARY GIVEAWAY

story written by shaqjaja at 1:37 PM
assalamualaikum

hanya nak jawap tag. 


kalau nak join klik kat banner ni. 

bersempena dengan first anniversary JIWA KACAU, dia buat contest ni. nak tengok hadiah klik je kat banner tu. 
macam birthday party version blog. cuma bukan kau bagi hadiah, dia yang bagi.
apa-apa semua kat situ. sebarang bertanyaan jangan tanya aku. 

actually aku tak paham apa benda jadah ni. ni sekadar menjawap tag aku. :D

aku lupa nak tag. so aku edit balik. 
aku tag korang, nak reply, reply la. tak nak tak pe. :) tak paksa. :D


thankz for reading this entry. :)


0 awesome people:

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review