Thursday, April 28, 2011

kau terbaik!

story written by shaqjaja at 7:17 PM
assalamualaikum

update blog sambil tutup mata sebab mengantuk.
malam tadi aku tidur pukul 7 a.m.
malam ke tu? =.='
nak gelak pun dah tak larat ni. T____T

semalam adik kau tersangkut dalam lif from 11 p.m sampai 12 something. 1 jam lebih kot. 
tapi aku buat rilek je sebab bukan aku yang kena kan. XD

lepas adik aku stuck dalam lif tu ayah aku pergi panggil pengerusi. time pergi panggil pengerusi tu dia buat derk je. ada ke patut? baik kau bagi adik aku yang sekolah tadika tu je jadi pengerusi. 

ayah aku nak call bomba tapi ada orang tak kasi. aku tak tahu sape yang tak kasi tu.
dia tak kasi panggil bomba sebab nanti bomba kopak lif tu, rosak la kan. 
tapi melampau la kalau dah 1 jam lebih stuck pun dia kata jangan panggil bomba.
kalau mampos anak orang tu macam mana? kalau betul la banyak duit, boleh ke nak bayar nyawa orang woi!
hutang nyawa di bayar nyawa la wei! *emo plak aku
kalau saman orang tu memang kaya la aku. hidup kaya dengan hasil saman. haha
aku suka! 

aku tak tahu la sape yang salah.
pengerusi ke? sebab dia macam tak nak amik tau je. busy kalah menteri nampak!!
orang yang tak kasi panggil bomba tu ke? sebab dia tak nak lif tu kena kopak.
adik aku ke? sebab malam-malam pun merayau lagi.
aku ke? sebab suruh dia balik sorang-sorang? 
hahahahahhahahhahaha

we learn form mistake kan. tapi adik aku bukan jenis learn form mistake.
bagi dia ni satu pengalaman yang mengajar dia untuk jadi berani. 
haha cayalah adik aku!!!
tengok la sape kakak dia kan.................... :P


thankz for reading this entry. :)

2 awesome people:

aku said...

kakak yang perasan ni..haha..aku pon musykil nak salahkan sape..hahahaha

cik qusha said...

haha ibu mengandung yang salah. wakaka

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review