Tuesday, April 5, 2011

nak kena pijak ke?

story written by shaqjaja at 11:41 PM
assalamualaikum

takde pape kat sini. semua boleh balik. terima kasih singgah. :)

aku bangun-bangun je terus online. macam biasa. tiap-tiap hari pun macam ni. suka hati aku la. muka aku. laptop aku. blog aku. dunia aku. janji aku tak kacau orang. :p

"sy%kri p$k sedang mencari dmanakah siti hajar quraisya nya!!!!"

ok. bagi aku maki budak ni kejap.

"ko macam sial! lahanat la ko bodo! kalau kau ada depan mata aku memang aku tak teragak-agak nak ludah kat muka ko! kalau kau jatuh depan mata aku, aku lari nak pijak muka kau dulu. pastu baru tolong kau bangun."

lega dah. terima kasih kat kau sebab bagi peluang untuk aku lepas perasaan. :) *terover pulak maki kau.

aku tak tau la apa masalahnya mamat ni. gila ke. sawan ke. retarded ke. entahla. dari dulu perangai bukan setakat menyakitkan hati, malah limpa, hempedu, tali perut semua la. entah pape la kau ni. entah bila aku jadi dia punya pun aku tak tau la. aku rasa aku tak gila lagi nak declare pape dengan dia. "SITI HAJAR QURAISHA NYA". fuck la wei!

nak cari aku bagai. aku ni doa hari-hari minta jauh dari kau. *tipu je. kau boleh pulak bantai cari aku dengan ayat NYA tu. lahabau betul.

dah-dah. fikir pasal kau ni seksa diri aku je.

tadi aku pergi hospital tengok atok aku dekat wad kanser. aku terpandang sorang mamat ni. muka familiar. kesian gila. dia ada kanser apa tah. kepala dah botak. kurus je. kejap-kejap aku pandang dia. aku tertanya-tanya gak la. dia ni lelaki ke perempuan.

dah atok aku satu wad dengan dia for sure la dia lelaki kan. apa ke bengap sangat aku ni. last-last dia perasan aku asyik usha dia. lepas tu dia pulak duduk usha aku. *perasan. tak-tak! memang betul pun. setiap kali aku pandang dia, mesti dia tengah tengok aku. pandangan dia sreyes seram. budak aneh kat atas tadi pun kalah. tapi kalau budak kat hospital ni pandang aku, takde la buat aku rasa sakit hati + nak maki. tapi aku rasa macam nak masuk wad sekali dengan dia dah.

pergi hospital ni buat aku rasa insaf kejap. hidup ni hanya sementara. dosa dah berbakul tak terampun lagi ni. =.='

*sakit hati, sedih, marah, bengang, kecewa, patah hati tuhan je yang tahu.

thankz for reading this ridiculous entry. :)

0 awesome people:

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review