Monday, April 25, 2011

my sister's keeper

story written by shaqjaja at 11:27 AM
assalamualaikum

semalam aku tengok movie my sister's keeper. movie ni dah lama keluar (2009) and dah lama bersarang dalam lappy. movie ni seriously sedih giler. lebih kurang macam 1 liter of tears. 


sofia vassilieva (sedap gila nama kau) jadi Kate (main character). Kate ada leukemia and takde donor untuk donate semua yang dia perlukan. so mak dia 'create' new baby untuk tolong Kate. =.=' 

nanti tengok la sendiri citer ni. :)


dulu sofea vassilieva berlakon citer eloise at the plaza. =.='
macam tak percaya. haha
citer eloise ni ada lagi sekarang kat tv. time nak Christmas je la.


watak sofea dalam movie tu.

cantik gila minah ni. bagi aku la. sanggup dia cukur kepala kan.  XD
thankz for reading this entry. :)

4 awesome people:

aku said...

dia guna rambut botak palsu la..haha

cik qusha said...

dia cukur kot. aku tengok interview dia.

amir aizat said...

cter eloise at the plaza tu best!!
tp yg my sisters keeper ni xtgk lg,huhu.sdih ea?

cik qusha said...

haha best kn. :)
sedih la jugak. cepat2 pergi download. harus tengok citer ni. seyes!

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review