Friday, May 27, 2011

SIME DARBY sayang saya

story written by shaqjaja at 4:42 PM 3 awesome people Links to this post
assalamualaikum

*tajuk tak tahan. haha

sime darby panggil aku balik untuk interview semula. 
T______________________________T

salah aku jugak yang sent email hari tu. sime darby kata kalau tak nak datang reply email dia. so aku reply la. aku cakap aku busy. family matter. hahaha
pastu aku cakap kalau dia bagi peluang lagi sekali, aku datang. pastu aku membebel apa tah. cakap miracle bagai la.
*actually wayang je semua tu. saja nak amik hati dia kan. haha.

amik kau!!! dia panggil balik. aku bukan tak nak peluang kedua ni.
aku rasa macam bertuah la kan dia sanggup buat interview ni sekali lagi untuk aku.

tadi aku google la pasal sime darby scholarship interview. pastu jumpa blog budak cina. dia cerita pasal pengalaman dia time interview tu. english dia gempak gila.
 menangis aku baca. T_________________T 
dah gempak macam tu pun tak dapat ni kan pulak aku yang merangkak cakap english. 

tajuk case study tu macam susah gila.
weyh! MUET yang tajuk kacang celah gigi tu pun aku dapat band 3 je. 
*sebab soalan aku lain dari yang lain. diskriminasi! tak aci!


yang layak untuk scholarship ni orang yang betul-betul nak belajar, ada self-confident, open-minded, banyak membaca, (aku baca blog je) pastu ilmu setinggi gunung. 

aku yang nak main-main ni layak PTPTN je. 

so aku memang tak nak datang untuk interview. kalau tak nak depressed seumur hidup baik tak payah. haha

aku tunggu loan biasiswa PTPTN je. dekan setiap sem tu insyaallah.


thankz for reading this entry. :D

Thursday, May 26, 2011

sexual harassment

story written by shaqjaja at 9:49 PM 0 awesome people Links to this post
assalamualaikum

dulu time kecik-kecik selalu main dengan budak lelaki. bukan main kahwin-kahwin tu.
aku main baling selipar, galah panjang, bola beracun, sepak tin lagi aku tak ingat. tapi paling kelakar main lompat tikus dengan sepupu sepapat yang 3 4 ketul tu. ni kalau aku ingat kan dorang balik ni memang aku kena belasah. 
T____________T *selalu kena buli walaupun aku lagi tua.

pagi-pagi dah keluar ukur jalan main. senja baru balik. penat betul kerja main macam ni kan. haha

satu hari tu kawan aku tak boleh control nafsu dia agaknya. geram tengok aku yang comel ni. ahakz
*jangan hentak lappy korang tu. sila maki kat komen je ye. haha
sebab tak boleh control nafsu dia tu lalu dia dengan berani nya di hadapan khalayak ramai memeluk aku. 
fuck that motherfucker


oleh sebab aku ni insan yang lemah tak boleh nak lawan balik, so aku pun balik ke markas nak dapatkan bantuan rumah. aku menangis je time balik tu. lepas tu mak aku tanya kenapa aku menangis macam orang mati laki je. aku cakap la ada orang rogol peluk aku. 
mak aku pun tanpa melengahkan masa terus berlari cari budak tu. 
budak lelaki tu tahu dia salah and dia pun redha je la kena marah. tapi dia bawak geng! haram betul. ingat mak aku takut la. karang mak aku pijak sekor-sekor sia-sia je hidup atas muka bumi ni.
mak aku suruh aku tumbuk dia. wth??? nasib baik aku kecik lagi time tu. darjah 2 tak silap. apa la kederat budak darjah dua kan. tumbuk pun rasa macam kena cubit je. aku senyap je la.....

dah tu aku pun balik je la rumah.

esok sambung main lagi. hahahaha
gaduh budak-budak kan. tak ke mananye. 
tapi kan malu jugak lepas tu nak main dengan dorang balik. dorang asyik tanya aku apa rasa kena peluk.
lahanat betul. meh sini aku pijak muka kau. rasa la nikmat macam mana kena peluk.

aku tak tahu kenapa dia peluk aku. =.='
ada nafsu ke tengok budak darjah dua pakai short dengan sleeveless? 
dah la time tu aku macam tiang lampu je. 

tapi tu time kecik-kecik. innocent. tak tahu pape. 
sekarang kena macam ni memang aku tampar/maki/ludah je. 
love yourself. 

kalau kau *yang peluk aku baca ni, sila minta maaf sebab kau belum minta maaf.
haha

thankz for reading this entry. :)

nyte everyone!

story written by shaqjaja at 2:13 AM 0 awesome people Links to this post
assalamualaikum

sekarang dah pukul 2.09 a.m
baru lepas skype dengan ijue and atie.
baru lepas offline fb.
baru lepas berjanji melayu dengan aliff iqmal. :D
baru lepas "dinner".
baru lepas tipu epul cakap nak tidur dah. 
haha sorry sorry.

nyte everyone.
sleeptight guys.

ily msb. <3
always and forever.


thankz for reading this entry. :) nyte. :D

Wednesday, May 25, 2011

angan-angan

story written by shaqjaja at 7:55 PM 0 awesome people Links to this post
assalamualaikum

tak nak main-main dah time degree nanti. (boleh ke nak main-main?)
bangun pukul 5, solat sunat, solat subuh, mengaji then study sementara tunggu nak pergi class.
kat class, focus 101%.
tak nak maggi mahupun nescafe or whatever cafe.
balik je terus revise apa yang dah belajar time lecture tadi.
time maghrib tak nak online. (kantoi online time maghrib)
solat maghrib, mengaji, zikir.
nak kurangkan cakap, gelak, bahan orang.
hidup dengan buku je 24 jam. struggle macam nak mampos. study sampai muntah hijau.
malam pun nak tidur awal. tak de dah tumblr, blog, fb, twitter mengarut-ngarut ni.
tak de istilah "weekend". 

INI HANYA LAH ANGAN-ANGAN BUDAK MALAS BELAJAR TAPI BERANGAN NAK DEKAN SETIAP SEM AND FLY OVERSEA BUAT MASTER. 

=___________________________________________='

walaupun semua ni impossible tapi aku sangat bangga sebab ada jugak angan-angan nak berjaya tu.

kejayaan bermula dari cita-cita yang bermula dari angan-angan yang bermula dari mimpi yang bermula dari TIDUR. 

maknanya aku kena tidur la sekarang ni. 

tapi kalau struggle macam nak mampos tapi result macam sampah pun tak boleh jugak kan. nanti rasa nak bunuh diri pulak.
so study smart. :)


p/s: aku jumpa link ni.  xfile sila buka. best. 


thankz for reading this entry. :) 

sorry T_T

story written by shaqjaja at 1:04 AM 0 awesome people Links to this post
assalamualaikum

aku terbaca blog kawan aku pasal ajaran sesat. ni link blog mak cik lahanat yang sesat tu. 


baca je la ye. busy ni. ramai pulak yang nak chat dengan aku malam ni. actually aku nak komen pasal blog ni. tapi kalau aku maki komen memang sampai esok tak habis aku maki komen.
ececehhhh.. 
hahaha

btw, minta maaf sangat-sangat kat mama, ayah, syahrul, atie, bika and sape-sape je la yang tak suka sebab aku tak pergi interview sime daby tu.
aku bukan tak nak. tapi kalau aku pergi sebab orang lain, tak jadi apa jugak kan.
aku rasa ni bukan rezeki aku. insyaallah ada yang lain. :)

bukan apa, nak speak english tu aku lemah la.
lagi pun interview dia bukan main banyak lagi. ada 4 tak silap. 
GILAH!!!!
sekali pun aku dah rasa nak putus nyawa ni. 
bukan takut interview. just tak ready lagi. 

thankz kawan-kawan sebab bagi support kat aku.
korang memang kawan dunia akhirat.
tapi macam aku cakap tadi la.
ni bukan rezeki aku.
ada lagi sebab kenapa kau tak pergi.
Allah je yang tahu.

rasa nak nangis. T________T
sebab hampakan ramai orang.
bukan sebab interview ni je.
sebab lepaskan peluang yang tak datang selalu ni.
sebab sakitkan hati dia.

SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY.
SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY.
SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY.
SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY.
SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY.
SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY.
SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY.

kalaulah ada perkataan yang boleh tunjuk betapa "SORRY" nye aku.  

thankz for reading this entry. :)

Tuesday, May 24, 2011

dunia je ni......

story written by shaqjaja at 11:58 AM 2 awesome people Links to this post
assalamualaikum

hari ni aku ingin meluahkan rasa geli + menyampah terhadap golongan songsang. hahaha

erm.. nak post ke tak ha?
serba salah pulak ni. T___T

takpe. selagi tak post selagi tu aku tak boleh tidur. ok tu tipu.

aku jarang jumpa pengkid/gay/lesbian/pondan/lagi aku tak tahu. 
tapi kalau buka FB shah (bukan nama sebenar) mesti kat wall dia penuh dengan ayat-ayat jiwang nak kena pijak.
(kalau orang normal yang couple ayat jiwang dorang tak melampau macam pengkid-pengkid ni.)

friend dia pun semua pengkid-pengkid je. 
kalau dia online mesti aku tumpang sekaki nak comment gambar kiss and hug diorang tu. 
"kau ingat sweet la kau cium kaum sejenis kau tu ha?apa rasa weyh?seronok jadi jantan?"

 tu kalau FB. 
kalau kat blog lagi la sakit mata kan.(kalau sakit mata kenapa buka jugak?)
bukan aku buka. adik aku buka. aku TERbaca dari atas macam sweet je~
seronok pulak kan tengok orang sweet. 
tapi kalau dari atas sampai bawah kau duduk cerita pasal couple kau je memang aneh la kan. 
last-last photos kat tepi tu ada pulak dia kiss "boygirlfren" (nak tulis boy ke girl?)
tak boleh nak cakap apa la kan. dunia@blog dia. lantak dia la.  

tapi kan, aku tahu kenapa ada yang layan "fake guys" ni.
sebab actually dorang kan girl, so dorang rasa la apa yang girl rasa. 
macam mana rasa kena tipu. macam mana rasa kena game.
dorang tahu apa yang setiap girl nak. 

kalau gay pulak lain.
ni buat aku nak gelak guling-guling turun tangga 17 tingkat.
tak de ubah fizikal bagai ni. sekali tengok tak tahu pun gay.
tapi agaknya dorang ni memang hargai ciptaan tuhan and bangga dengan keindahan/keunikan rupa yang tak de kat jantina sebaliknya kan. Hahahahahhahahhaahhaha

mat salleh memang support golongan sesat macam ni. 
kat tumblr tu berlambak-lambak post pasal gay.

 Contohnya,
Si A (girl) tak kahwin dengan kawan dia, si B (girl jugak).
Bila B mati, anak-anak si B ni tak de siapa nak bela sebab A tak kahwin dengan B ni.
Tak kahwin sebab society tak suka golongan gay kahwin.

Mind f#ck??
Macam la tak de orang lain boleh tolong jaga.
Kalau tak de pun kan. Salah ke jagakan je? As a friend.
Perlu la nak kahwin ni. Bukan salah pun perempuan dengan perempuan tinggal serumah kan.

tak pe la. yang mat salleh tu buat apa pun ke "HELL" jugak kau nanti.
yang melayu @ islam tu esok-esok sedar la. sampai bila kan. bukan boleh kahwin pun. 


thankz for reading this entry. :)

Sunday, May 22, 2011

CERITA MENGARUT APA PULAK KALI NI?

story written by shaqjaja at 3:21 PM 3 awesome people Links to this post
assalamualaikum

aku rasa nak terjun klcc sekarang ni. T_T

ceritanya macam ni... 
ececeh....
hahaha

tadi aku chat dengan kawan aku, faiz(bukan nama sebenar).
dia dari teknik gombak. tapi kat kmtj baru la nk tegur. bukan dia sombong cuma aku tak cakap dengan budak pandai. FAIZ TAK SALAH.

ok. macam ni. dia selalu je chat TAK HABIS dengan aku kat FB. 
pastu tadi tiba-tiba dia tanya kenapa aku keluar matrix.
aku rasa aku dah cakap kenapa. dia first guy yang tahu sebab dia first guy yang aku kenal kat sana.
tak pe la. dia lupa kot. FAIZ TAK SALAH.

aku cakap la yang UITM DI HATIKU tu dekat sikit dengan rumah aku. nak balik bila-bila pun tak pe. suka hati aku je. tak balik pun tak pe. tapi kau tunggu surat cinta from pihak atasan je la. course pun lebih kurang je dengan kat matrix tu. belajar pun best. facility dia pun ok. kolej terbaik. lecturer mantap. lecture hall pun besar. ada je yang kecik. tapi best jugak. lif bercakap. wifi pun ada dapat dalam bilik/lecture hall/kafe/semua tempat la. kafe besar. makanan pun ok.


tangga ni buat aku maintain COMEL walaupun dos makan dah jadi 2 kali ganda. XD
aku tabik spring kat semua yang naik tangga sambil berlari+gelak. korang memang layak sambung belajar kat sini untuk 10 tahun lagi.

ada budak yang selalu naik bas tanya aku,
"berat kau turun tak kau naik tangga hari-hari?"
aku jawap.
"aku makan sebanyak mana yang aku hilang" haha

berbalik kepada cerita pasal matrix.
kalau kat matrix tu jauh satu, pastu kalau nak balik pulak ada masa-masa yang tertentu je. before pukul 6 dah kena balik kolej. nak outing pun bukan main susah. lecture hall tak best. hostel pun kureng. kafe tak payah cerita la.
tapi mungkin lepas aku keluar, facility dah ok kot.

mungkin nanti ada yang cakap,
 "kalau kau betul-betul ikhlas menuntut ilmu kerana Allah, tempat/facility tak jadi masalah."

main reason aku keluar, hanya mak aku dan Allah Taala je yang tahu.
facility bukan sebab yang sebenar.
tu just kelebihan uitm yang aku dapat rasa untuk sementara je.
tak payah nak cakap aku demand lebih-lebih, tapi result tah kemana.

ok. actually aku bagi tahu apa yang faiz cakap kat aku tadi sampai aku rasa nak terjun klcc.
jauh betul kan menyimpang. FAIZ TAK SALAH.

lepas aku cakap dengan dia kenapa aku keluar matrix, dia terkejut. aku pun terkejut sebab dia terkejut.
bukan apa. ni mesti dia dengar cerita lain kenapa aku keluar matrix. FAIZ TAK SALAH.

aku dah agak. memang ada yang tak kena.

DIA INGAT AKU KELUAR MATRIX SEBAB AKU KANTOI MASUK HOSTEL BUDAK LELAKI.

astaghfirullahalazim.

tah sape-sape la bawak cerita kan.
kenapa aku nak masuk hostel budak laki pulak? bukan ada bf aku pun kat situ.
aku masuk nak amik apa?
curi boxer yang berbulan tak masuk mesin basuh, bau dah macam kaki bercagu?

oh pehlisssss!!!!
sejahat-jahat aku pun, aku belum gila lagi nak masuk hostel budak laki.

actually aku dah dengar pasal benda ni dah lama.
tapi aku dah lupa. benda tak betul buat apa nak ingat kan??
banyak lagi benda nak ingat. nama sebenar faiz tu pun aku tak ingat. =.='

aku tak tahu sejauh mana kesahihan cerita aku kantoi masuk hostel budak laki tu.
faiz kata memang ada budak perempuan kantoi. tapi tak tahu sape. dia ingatkan aku. FAIZ TAK SALAH.

so FAIZ, kalau kau tak bawa cerita takpe.
tapi kalau kau heboh kat orang siap tokok tambah perasa buat sedap cerita, kau tunggu aku buat roadblock depan pintu syurga.

INSYA ALLAH FAIZ TAK SALAH. :)



thankz for reading this entry. :)

Friday, May 20, 2011

pening lalat

story written by shaqjaja at 3:20 PM 3 awesome people Links to this post
assalamualaikum

hari ni kena kemaskini upu fasa 2. pening woi. course dah best, tapi jauh kat hulu mana-mana tah. yang dekat pulak macam tak kena je dengan jiwa..

ada tak universiti yang dekat dengan rumah?
pastu course yang best+senang.
study tak payah perah kepala otak.
lepas grad je, kerja yang cari aku.

ada je....
 universiti abah kau!!

aku pilih course ukur bangunan, ukur bahan, geomatik, civil and chemical. 
semua engineering la kan. 

btw, aku dapat interview yayasan sime darby tu. patut ke aku pergi ha? 
tak confident la. serious tak yakin boleh dapat.
lagi satu nak kena pergi interview tu yang aku malas. 
tak boleh ke kalau dia bagi je seikhlas hati. :P

*******************

aku bengang gila dengan sorang mamat ni.
bajet je memanjang. 
kalau cakap dia hensem, boleh pulak dia tersipu+tersengih macam kerang BASI.
walaupun dia tak besar mana, tapi apa yang dia cakap tu memang menusuk kalbu dan jiwa. haha

kalau mak dia ada lagi la menjadi-jadi perangai huduh tu.
kalau time baik, dia baik. kalau time nak jadi setan tu, nauzubillah.....
dia ni memang aku tak segan silu nak bagi penyepak dengan penerajang. 
kecik tak kecik. kalau dah menyakitkan hati tu kecik pun aku nampak besar.

semalam bergaduh dengan dia sebab dia tekan button power off kat lappy aku.
mengundang je budak ni.



ni bukan kembar. orang yang sama. 
tapi keliru dengan jatina sendiri. haha


thankz for reading this entry. :)

Wednesday, May 18, 2011

hey people, idgaf.

story written by shaqjaja at 2:52 PM 0 awesome people Links to this post
assalamualaikum

hey people!! listen here. 
 i'm not looking for someone who has everything. but someone who has time to spend with me. 
i'm not blind. love doesn't blind. it just don't mind.
IDGAF. LOL

if it's bcoz of his lips or eyes or his great body, it's not love, it's lust.
if it's bcoz of his intelligence or insight about life it's not love, it's admiration.
if it's bcoz he cries everytime you try to leave, it' not love, it's pity.
if it's bcoz he makes you forget to study and sleep, it' not love, it's infatuation.
love is when you do not know why you seem to be attracted to a person.
love has its reason.
and the reason is unknown.

i live in a world of fantasy.
so keep your reality away from me.
i see what i want..
i want what i see.
and that's all.

DON'T JUDGE ME, U ONLY SEE WHAT I CHOOSE TO SHOW U.

just shut up ok??
i'm allowed to dislike somebody who hurt me.
i'm allowed to love someone who love me.
i'm allowed to say what want, laugh how i want, do what i want, and be what i want.
this is my life, and if u don't like it then there's something wrong with yours, not mine.

i'm a teenager. i have a meesy room.
i spend most of my time online.
i have private things on my handphone.
i go to bed late and
i's crazy about one person.

IDGAF FOR WHAT U THINK ABOUT MY LIFE. IT'S MINE. NOT YOURS.
MINE YOUR OWN.

thankz for reading this entry. :)

movie!

story written by shaqjaja at 1:14 PM 0 awesome people Links to this post
assalamualaikum

movie 3 2 1 CINTA tu diorang shooting kat uitm puncak alam wei. haha aku baru tahu. loser je kan.
sila tengok ye. bukan tengok movie tu. tengok betapa cantiknya u aku. :P  joking.
bila masa tah bapak aku buat u tu. hahaha

2 hari lepas aku tengok movie. cerita PRIEST. best. harus tengok. 


tapi aku bukan tengok yang 3D la.

"admire body hero tu. 0.0"

aku rasa aku tak boleh tengok movie selalu la. lepas tengok movie je aku rasa macam dah hilang deria pendengaran. T_T kalau cakap dalam fon pun mesti aku macam orang pekak. 
 "ha???? apa??? apa kau cakap ni??tak dengar la. cuba cakap kuat-kuat sikit"

thankz for reading this entry. :)

Wednesday, May 11, 2011

sungai gabai

story written by shaqjaja at 1:35 PM 0 awesome people Links to this post
assalamualaikum

semalam aku cakap dengan mak aku nak keluar pergi sekolah nak amik sijil spm.
tapi memang aku nak amik sijil dan pakej pergi jumpa boyfie sekali la.

pergi amik sijil kat office pastu jumpa cikgu zamri. 
jumpa kejap je sebab dorang semua nak pergi tempat lain. 
kita orang pergi sungai gabai. jauh giler. kat hulu langat. 
ni kalau pergi ulu yam memang aku dah selamat mandi. padahal tak bawak baju pun. :P

actually tak plan pun nak pergi mandi sungai ni. 
sebab aku dah ada plan lain. 
tapi antara kawan ngn bf, kau fikir la sendiri.

sampai sungai gabai dalam pukul 2. sampai tu ingat kan boleh la terus mandi kan.
rupanya kena naik tangga macam nak ke langit.
kalah la puncak alam. tapi berbaloi la naik tinggi-tinggi pun.
kat atas tu best. air dia sejuk. jernih. macam sungai lain tak pulak kan. haha
tapi kalau tangga puncak alam pun tak lepas mimpi je la nak mandi kat situ. 
kau mandi je la air kat bawah-bawah tu je. 

lepas mandi tu ingat nak pergi lunch. last-last terus dinner. sampai rumah dah maghrib. tu aku. 
yang lain aku tak tahu la. haha
nak sangat mandi kat gabai tu kan. tadah la telinga kat parents korang. 

btw, thankz nad. kesian kau kan. drive jauh-jauh. pusing satu kl. dah la jam.

sorry boyfie sebab dah bape kali janji tapi tak jadi.


p/s: to abg ihsan n abg carul, bila kita nak pergi mandi sungai ni??

Friday, May 6, 2011

entry untuk si hacker

story written by shaqjaja at 8:42 PM 0 awesome people Links to this post
assalamualaikum

entry ni untuk kau la hacker mok. hahaha 
bajet la nak jadi dominic. padahal gemok! haha

kau dah makan belum ni? datang rumah aku makan sekarang. 
BF aku pun aku tak ajak makan kat rumah tau!!! ini sudah lebih..... 

mok perasan dah solat belum?
malam ni kalau kau bersilat lagi memang aku simbah asid je.
pastu aku buat tahlil terus. 
takde dah aku nak call mak kau.

mesti kau takut tidur sesorang kan????? 
hahahahahahahhahahahhahaha
habisla la kau alif............
kita orang kat rumah tak dengar apa jadi kat kau nanti. :P
jangan nangis tau. mak kau takde ni.

hahahaha
harap muka je legend. dalam hati ada taman. 

bila nak buat blog pasal aku ni?
rasa special la bila ada nak buat blog pasal aku je. excited mak!!!

esok aku buat entry pasal kau lagi ye...
mesti kau excited kan nyah.. mak pun excited gak nyah!

thankz alif for reading this entry. XD

SI LOSER HACKER

story written by shaqjaja at 12:22 AM 0 awesome people Links to this post
assalamualaikum

aku dah tukar link blog sebab ada hacker tak bertamadun. 
jahanam betul. kau siap kau. lepas ni post aku semua pasal kau.
aku upload pic kau. fb. blog. tumblr. twitter. haha

alif mok. loser. hacker. BOOOOO!!!!!

thankz to aliff for reading this special entry. this is just for u SAYANG!


Wednesday, May 4, 2011

apakah semua ini?

story written by shaqjaja at 1:07 AM 1 awesome people Links to this post
assalamualaikum

serabut gila hidup aku. 
tingkat 17 tu nampak rendah je.

bila masalah kecik di besar-besar kan,
bila benda boleh settle jadi susah nak settle,
bila perkara yang tak penting jadi penting,
then... everything is upside down.


p/s: i need your shoulder to cry on. :'(


thankz for reading this entry. :'(
 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review