Wednesday, May 25, 2011

sorry T_T

story written by shaqjaja at 1:04 AM
assalamualaikum

aku terbaca blog kawan aku pasal ajaran sesat. ni link blog mak cik lahanat yang sesat tu. 


baca je la ye. busy ni. ramai pulak yang nak chat dengan aku malam ni. actually aku nak komen pasal blog ni. tapi kalau aku maki komen memang sampai esok tak habis aku maki komen.
ececehhhh.. 
hahaha

btw, minta maaf sangat-sangat kat mama, ayah, syahrul, atie, bika and sape-sape je la yang tak suka sebab aku tak pergi interview sime daby tu.
aku bukan tak nak. tapi kalau aku pergi sebab orang lain, tak jadi apa jugak kan.
aku rasa ni bukan rezeki aku. insyaallah ada yang lain. :)

bukan apa, nak speak english tu aku lemah la.
lagi pun interview dia bukan main banyak lagi. ada 4 tak silap. 
GILAH!!!!
sekali pun aku dah rasa nak putus nyawa ni. 
bukan takut interview. just tak ready lagi. 

thankz kawan-kawan sebab bagi support kat aku.
korang memang kawan dunia akhirat.
tapi macam aku cakap tadi la.
ni bukan rezeki aku.
ada lagi sebab kenapa kau tak pergi.
Allah je yang tahu.

rasa nak nangis. T________T
sebab hampakan ramai orang.
bukan sebab interview ni je.
sebab lepaskan peluang yang tak datang selalu ni.
sebab sakitkan hati dia.

SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY.
SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY.
SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY.
SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY.
SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY.
SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY.
SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY. SORRY.

kalaulah ada perkataan yang boleh tunjuk betapa "SORRY" nye aku.  

thankz for reading this entry. :)

0 awesome people:

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review