Saturday, June 4, 2011

adinda evans lagi.

story written by shaqjaja at 7:17 AM
assalamualaikum

nampaknya aku bangun pagi dan terus update. 
macam dapat ilham dalam tidur pulak kan. haha

sejak dua menjak ni kan, aku rasa macam dah lain la. rasa macam ada orang lain dalam diri aku ni. *PANG!
pasal benda kecik je aku terus rasa nak marah. contohnya tak boleh la bagi tahu. kena gelak je nanti. tak pasal-pasal seminggu jadi modal orang nak bahan. =.='

ok. actually aku ada baca blog sorang insan ni.
dia ada cerita pasal adinda evans tu. *dia lagi....

actually....
entahla. tak tahu macam mana nak cakap.
baca sendiri. 


"Amir memberitahu gambar Adinda Evans itu sebenarnya diri beliau yang dimekapkan. Dia memainkan watak seorang lelaki dan wanita pada waktu yang sama."

haha watehel??
sampai macam tu muka amir tu diorang kerjakan. sungguh memalukan. haha
tapi cantik je aku tengok adinda evans amir tu pakai macam tu. 
tapi papepun, watak adinda evans tu sumpah menjadi sebab dia dah boleh menaikkan marah orang ramai yang masih dara mahupun dah tak de dara. :D joking!

hahaha dunia... dunia...


thankz for reading this entry. :)

1 awesome people:

kiwi said...

yg awok baca tu bukan harian metro, tapi harian metroll. sy pun ada buat entri pasal tu. tengok sini

http://kiwiblurr.blogspot.com/2011/06/kisah-adinda-evans.html

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review