Saturday, June 25, 2011

lolololololololololololololo

story written by shaqjaja at 1:19 AM
assalamualaikum

hari aku banyak gelak sorang-sorang. 
tanda-tanda nak gila ni.
kalau aku gila, aku dah tau nak cari siapa. lol

first, aku banyak gelak sebab aku dah lama tak gelak.
second, aku dah tukar DP kat FB. yang ini memang betul kelakar. aku tak boleh buka profile sendiri. nanti nak gelak guling-guling.

kau mesti panas je kan? lol 

third, bila dah boring online aku baca komik shin chan tu pastu gelak sorang sorang.
bila mama tanya apa yang kelakar, aku cerita balik, benda dah jadi tak funny langsung. -,-

fourth, aku baca blog orang. aku tak tahu kat mana kelakar nya. but i can't stop laughing. seriously. 
mama kata aku gila. 

aku baca message pun gelak sorang-sorang.
kau sangat luar biasa kalau ajak mak kau baca message BF/GF kau bagi.
kau yang gila actually.

p/s: aku rasa pic ni bergerak-gerak time aku tengah buat entry ni. LOL .mystery.
p/s: still rasa nak gelak tengok pic berharga ni. XD

thankz for reading this entry. :) 

0 awesome people:

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review