Tuesday, June 14, 2011

saya belum kahwin lagi la makcik

story written by shaqjaja at 1:13 PM
assalamualaikum

settle satu masalah, datang lagi satu masalah. -.-'
apa la nasib aku. boleh gilo macam ni hari-hari.

btw, semalam ada sorang makcik ni datang rumah aku. mak cik-mak cik la sebab ramai kan. time tu aku tengah pegang baby sha. then ada satu makcik ni cakap

"eh dah bercucu kau ye yah" dengan muka tersengih-sengih.

aku actually tak kisah. sebab every time aku pegang baby, orang cakap benda yang sama. lagi pun baby sha comel kan. sebab tu aku tak pegang baby tak comel. -.-'


aku tak sangka pulak yang makcik tu serious. -.-'
saya baru 19 makcik. kalau saya kahwin pun, seluruh warga wangsa maju ni saya jemput. 
zaman sekarang kalau umur 19 dah ada anak mesti orang pandang serong. 

"tu ada la tu benda dia buat. umur baru 19 dah ada anak" modal gossip girl bersembang.

kesian kan. niat dah murni nak kahwin awal. elak fitnah. maksiat. dia boleh pulak bantai fitnah tah pape.
dunia dunia...

kalau macam ni la, mampos la aku nak kahwin awal. tak tercapai la impian aku. 
T________T
tapi memang tak la nak kahwin awal. mama kata lepas habis degree kerja dulu 5 tahun. baru boleh kahwin. 
haha gatal ye kau! kahwin laju aje!

***************************
tadi adik aku main game kat fb. aku tanya macam mana nak main game ni.
dia kata kutip sampah. -,- 
tourist (mat salleh + negro) datang buat sampah, lepas tu orang melayu kutip. 

apa kejadahnya kau main kutip sampah?? dah takde game lain ke?
kat rumah buat sampah. dalam game kemaruk nak kutip sampah.


thankz for reading this entry. :) 

3 awesome people:

wanderer said...
This comment has been removed by the author.
wanderer said...

ja....asal ko x jemput??? hahaha

cik qusha said...

hahaha belum kahwin lagi la makcik!

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review