Saturday, July 9, 2011

july 9th

story written by shaqjaja at 3:01 PM
assalamualaikum

nak wish kat FB rasa macam over pulak kan. karang orang kata aku over plus bajet sweet padahal perang setiap malam. kat sini tak pe. blog aku kan. 

happy anniversary muhammad saiful. :)
setahun macam 10 tahun kan. haha joking.
semoga kita kekal sampai bila-bila.
kalau ada jodoh, insyaallah. :)

dah kenal bertahun-tahun pun aku sampai sekarang tak paham kau ni. -,-'
kena amik masa lagi 5 tahun, gaduh sampai lebam, break-couple sampai liut, ketawa sampai bengkak, menangis sampai senak and etc. 


i love u more, most, always, forever, to infinity and beyond sayangs.


4 awesome people:

fazliyana abdullah said...

ala ala *geli

hahaha :)

cik qusha said...

alolo jeles~

amir aizat said...

tahniah

dzafira said...

Setahun sudah korang yek... Tahniah... Aku tunggu lepas raya nnti nak celebrate yang kedua tahun.. hehe ;)

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review