Monday, July 4, 2011

story untuk msb ^^,

story written by shaqjaja at 2:08 AM
assalamualaikum

gila lama tak online. sangap gila dah ni. lol

ok kak tie, entry tu nanti aku post ok sayang?

btw peeps, rabu lepas kan aku keluar dengan boyfie aku. *mcm harem je bunyi nya.
tak kisahla. blog aku. 
then kitaorang.................. tu tak payah cerita kot. private stuff. 

dah lama kau ajak aku keluar kan. tapi baru dapat kelulusan pihak mertua. lol akhirnya aku kantoi jugak. 
T_____________________T 
FAILED FAILED FAILED

aku rasa "date" kita yang ni lain la. kenapa ye? 
keluar hari lain pun kita buat benda yang sama. haha
tapi aku suka. haha suka sangat. sangat sangat. 

tapi kan boyfie saya dah balik kedah. *alahai gedik nya kau
T________________________________________T
kalau ada kat kl pun bukan boleh jumpa selalu kan. haha loser.
take care sayang. jangan sedih-sedih ok. nanti kita skype hari-hari ok sayang?
haha biar sampai kau muntah tengok muka aku ni.
study hard dear. 
ilymsb. ilyfdm.

0 awesome people:

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review