Friday, September 16, 2011

JEMPUTAN VVIP KE BENGKEL MOTIVASI

story written by shaqjaja at 11:58 PM
assalamualaikum

esok ada bengkel motivasi untuk student fakulti tersayang. ni aku bertambah sayang kat UiTM ni. rasa macam nak ada bengkel motivasi hari-hari. tak yah belajar pun tak pe. mak rela nyah!

17 SEPTEMBER 2011
10.10 pg -11.00 pg           pendaftaran pelajar
11.00 pg -11.15 pg           upacara perasmian (TIDUR)
11.15 pg -12.15 tgh          ceramah motivasi 1 (TIDUR)
12.15 tgh - 12.45 tgh        forum (TIDUR)
12.45 tgh - 1.30 ptg         MAKAN TENGAHARI
1.30 ptg - 2.00 ptg           solat zohor
2.30 ptg - 4.30 ptg           ice breaking (TIDUR)
4.30 ptg - 5.00 ptg           solat asar
5.00 ptg - 6.00 ptg           MAKAN/riadah (TIDUR)
6.30 ptg - 7.20 mlm         MAKAN MALAM
7.20 mlm - 8.30 mlm        solat maghrib
8.30 mlm - 9.00 mlm        solat isyak
9.00 mlm - 10.00 mlm      ceramah motivasi 2 (TIDUR)
10.30 mlm - 11.00 mlm    MINUM MALAM

18 SEPTEMBER 2011
4.30 pg - 6.30 pg            qiamullail + solat subuh
6.30 pg - 7.00 pg            tazkirah (TIDUR)


actually before start kem motivasi ni, pukul 8 tu ada koko.
arghhhhhh!!!!!!! kenapa dunia tak adil untuk aku!!! 

memang UiTM di hatiku la kan. ni yang buat aku nak sangat masuk uitm ni. aku bukan tak suka dengar ceramah ni. cuma masa tu macam tak berapa nak kena sangat la. first week ni aku baru nak sesuaikan dengan tempat ni. nak setting masa tidur, makan, study semua. dah lama sangat kat rumah. lemau dah aku sekarang ni. 

chow chin chow. nak pergi tenangkan hati dan perasaan. sobs~

thankz for reading this entry. :)

0 awesome people:

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review