Sunday, November 27, 2011

tear us apart

story written by shaqjaja at 10:49 AM 0 awesome people Links to this post
Tear Us Apart
From the first time we met each other
I knew that we'd be together
I saw in your eyes
It's just a matter of time

Don't know if this feels like the real thing
Tell me what to do where do I begin
Don't know where to start
Should I let you in my heart

And all it took was one touch, one kiss
I've never felt love like this
I pray I wish we can have this forever

I told you from the very start
It's always gonna be about us
Just don't go and break my heart
Baby, don't go and break my heart

I knew that we would make it this far
No nothing's gonna tear us apart
Just don't go and break my heart
Baby, don't go and break my heart

Girl you know that now we're together
I won't leave your side forever
You know that i'm yours
Baby, you're my only girl in the world

Now I have no reason to be alone
Fell in love with you
You are now my home
I'll always be true
I see no one else but you

And all it took was one touch, one kiss
I've never felt love like this
I pray I wish we can have this forever

I told you from the very start
It's always gonna be about us
Just don't go and break my heart
Baby, don't go and break my heart

I knew that we would make it this far
No nothing's gonna tear us apart
Just don't go and break my heart
Baby, don't go and break my heart

Ain't nothing gonna tear us
Ain't nothing gonna tear us
Ain't nothing gonna tear us apart

Ain't nothing gonna tear us
Ain't nothing gonna tear us
Ain't nothing gonna tear us apart

And all it took was one touch, one kiss
I've never felt love like this
I pray I wish we can have this forever

I told you from the very start
It's always gonna be about us
Just don't go and break my heart
Baby, don't go and break my heart

I knew that we would make it this far
No nothing's gonna tear us apart
Just don't go and break my heart
Baby, don't go and break my heart


nothing gonna tear us apart sayang. #iloveutilltheend

Saturday, November 26, 2011

komander KESATria yang HJ

story written by shaqjaja at 7:59 PM 0 awesome people Links to this post
assalamualaikum

hari ini aku ada kelas kesatria. tapi ceramah je. komander dah siap ingatkan awal-awal bawa earfon. dia membebel kau sumbat je telinga kau dengan earfon. penceramah tadi aku punya kolej punya apa tah. lantak la. yang penting ada kaitan dengan kolej aku. aku tak tahu apa yang dia gebangkan kat depan sebab aku malas nak dengar. 

mau taknya, pagi-pagi dah kena bangun awal nak menapak pergi menara. lepas tu dah sampai semua orang macam dah tak boleh nak cakap elok-elok. cakap mesti nak jerit. jadahnya! ingat kitaorang tak paham kalau cakap elok-elok? benda nak suruh senyap je pun. kau nak suruh orang senyap habis kau memekak. ketua company pun rilek je cakap elok-elok. kau gila kuasa ke apa? 

ceramah dah habis pukul 12. lepas tu kitaorang kena tunggu lagi nak dengar encik tett tu bercakap benda takde point. tau tak aku tak makan dari pagi?!!!!!!!!! benda yang takde point tak payah la nak ulang-ulang. kau buat je kerja kau. tak payah cerita satu-satu apa nak jadi. janji aku A sudah. muahaha

ok bye. takde mood nak gebang panjang-panjang. 

thankz people! :D


Thursday, November 24, 2011

sunway piramid

story written by shaqjaja at 10:34 PM 0 awesome people Links to this post
assalamualaikum

hari ni takde kelas for the whole day. :D

so kita orang plan nak pergi sunway nak tengok twilight. benda ni plan dah lama. so tadi kita orang gerak dalam pukul 11 camtu. sampai je terus beli ticket. yang best nya ada 8 seat kosong tapi kat depan sekali. shit! tak teleng pulak kepala aku kan. sebab tak nak teleng kita orang tengok 'MISTERI JALAN LAMA' 
cerita dia sumpah JH. 

cerita yang suppose jadi aksi jadi cam kelakar lak en. ada ke kapal boleh landing atas jalan raya? pastu orang bunian bertukar jadi transformer? maigodde! the hell? kapten hook jemput transformer ke apa ni? serius shit! aku rasa macam lagi rela teleng dari membazir 12 hengget aku!! 

ok bai. malas nak upload pic. nak tidur. 
btw, aku jumpa baju grey+blue yang sangat cute!! maigodd sayang!

thankz people! :D

Tuesday, November 22, 2011

malaysia boleh!

story written by shaqjaja at 5:10 PM 0 awesome people Links to this post
assalamualaikum


me with ipin, gonzalez, fat-abil, ozawa, mama iman, sayang and upin

hari ni kitaorang pergi 7 sebab dah pakai vouge-vouge tak kan nak terus balik lak an. semua macam suka kitaorang pakai baju mesia ni. 

saya suka!

thankz people! :D

Thursday, November 17, 2011

siapa yang ketuk??

story written by shaqjaja at 7:11 PM 0 awesome people Links to this post
assalamualaikum

semalam aku lepak bilik tv. actually hari2 aku lepak bilik tv. biasalah kan kalau dah ramai-ramai tu suara macam mana. datang pukul 9 malam balik pukul 1pagi. 

lepas tu semalam yang lepak sana aku, iman dengan aya je. aku datang dulu dengan iman. kitaorang buka tv, buka lappy. buka fb. japgi tiba-tiba aku dengar ada orang ketuk tingkap. aku dengan confidentnya pandang nak tengok siapa ketuk. then aku terfikir, belakang tu gelap gila. siapa yang nak pergi belakang tu? nak kata kayu ke ranting, mana ada pokok belakang tu. belakang tu lereng bukit. ada ampaian. tapi belakang tu sangat sempit dan gelap. ada ke orang nak jemur kain pukul 11 malam? 

cara ketuk serious macam orang. sebab kuat. tapi aku macam dengar kat atas pulak. tempat kena ketuk tu macam antara tingkap dengan siling. tinggi la kiranya. aku pandang tingkap tu sebab nak tengok 'siapa' ketuk. then iman cakap jangan tengok. aku kalau dia tak cakap jangan tengok memang aku tak takut apa and tak fikir apa. tapi dia dah cakap macam tu memang aku speechless.

lepas tu aku pandang iman, iman pandang aku. takut wei, kalau lari lagi takut. so jalan terbaik, stay je. bila aya dah datang boleh pulak iman tanya 'kau ke yang ketuk tingkap belakang tadi?'
maigodddd imannn!! tak kan dia nak pergi belakang tu. 

aku kalau orang tak takutkan aku, memang aku tak takut walaupun aku tahu apa yang jadi sebenarnya. benda sekarang jangan cakap. 

ok fine! aku dah takut. bye!

thankz people! :D

Monday, November 14, 2011

tercipta untukku - ilyfdmmsb

story written by shaqjaja at 2:57 AM 0 awesome people Links to this post

menatap indahnya senyuman di wajahmu
membuatku terdiam dan terpaku
mengerti akan hadirnya
saat kau peluk mesra tubuhku

banyak kata...
yang tak mampu ku ungkapkan
kepada dirimu

aku ingin engkau slalu
hadir dan temani aku
di setiap langkah
yang meyakiniku
kau tercipta untukku
meski waktu akan mampu
memanggil sluruh ragaku
ku ingin kau tahu 
ku slalu milikmu

yang mencintai
spanjang hidupmu

sungguh...
hanyalah dirimu yang aku cintai
dan sungguh...
ku kan di sisimu hingga ku mati

love you more, most, always, forever, to infinity and beyond. :)(:

Tuesday, November 1, 2011

life kat shah alam

story written by shaqjaja at 12:02 AM 0 awesome people Links to this post
assalamualaikum

hari ni aku ada test law. sebulan kot aku study law. tak buka buku lain pun. sebab takut law punya pasal. last-last test tadi lecturer kasi buka buku. ok fine!

petang tadi kitaorang (aya, ija, iman) plan nak pergi bukit raja nak tengok movie. tapi sebab hujan kitaorang pun pergi sunway piramid (aku tak tahu kat mana kaitan dia). hujan kat sini lain macam seyh! kilat dia nauzubillah. aku kat bustop tu memang dah takde fikir apa. kalau kena sambar tu memang tak jadi apa la kitaorang. dah la pagi tadi encik zul (lecturer law) kata kalau siapa tiru nanti kena sambar petir. =,='

mula-mula masuk uitm shah alam ni aku dah tau. budak-budak kat sini memang sosial gila vavi punya. tak ingat dunia punya sosial. and aku mesti tergolong dalam one of them. mau tak. hari-hari keluar petang balik malam. masuk panjat pagar. aku kat sini memang wajib keluar. paling bangsat pun seksyen 7 tu. everyday, different restaurant. semua makanan nak try. tak kira waktu. asal rasa macam nak pergi, pergi je. semua macam ok je kalau ajak lepak. ni yang best. satu kepala. takde nak sentap bagai. ionic bond la konon. 

kitaorang walaupun macam budak terjal, tapi kitaorang study tak tinggal weyh. time study, kitaorang study. time main, kitaorang main. macam tu baru orang salute. takde la macam tin kosong. cakap banyak, pastu bangang.

kat sini aku belajar banyak benda. 
1st, orang arab yang datang m'sia memang kaya. kau boleh nak flirt. takde masalah punya. 
2nd, muka tak hensem tak pe. yang penting duit mesti hensem. 
3rd, depan mamat hensem mesti kempiskan perut, naikkan dada, angkat dagu. (aku tak buat yang ni)
4th, suddenly kau kena lupa number phone sendiri depan mamat hensem then buat-buat tanya member.
5th, seSIAL mana pun kau, seTERJAL mana pun kau, seBISING mana pun kau, study is number 1. that's why we're here.

p/s: movie tadi macam cilake. nasib baik orang belanja. sumpah aku tak nak tengok movie seram dengan mana-mana jantan. even dengan bf aku pun. maiiigodddd!

thankz people! :D
 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review