Thursday, November 24, 2011

sunway piramid

story written by shaqjaja at 10:34 PM
assalamualaikum

hari ni takde kelas for the whole day. :D

so kita orang plan nak pergi sunway nak tengok twilight. benda ni plan dah lama. so tadi kita orang gerak dalam pukul 11 camtu. sampai je terus beli ticket. yang best nya ada 8 seat kosong tapi kat depan sekali. shit! tak teleng pulak kepala aku kan. sebab tak nak teleng kita orang tengok 'MISTERI JALAN LAMA' 
cerita dia sumpah JH. 

cerita yang suppose jadi aksi jadi cam kelakar lak en. ada ke kapal boleh landing atas jalan raya? pastu orang bunian bertukar jadi transformer? maigodde! the hell? kapten hook jemput transformer ke apa ni? serius shit! aku rasa macam lagi rela teleng dari membazir 12 hengget aku!! 

ok bai. malas nak upload pic. nak tidur. 
btw, aku jumpa baju grey+blue yang sangat cute!! maigodd sayang!

thankz people! :D

0 awesome people:

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review