Tuesday, January 17, 2012

design bilik aku + ayamok

story written by shaqjaja at 7:42 PM
assalamualaikum

esok last day kat anggerik. anggerik je. bukan kat uitm. so tak payah poyo nak sedih sangat. 
"kalau u nak tengok rumah, datanglah tv i"

sem depan dah tak duduk sekali. sedih + sentap. alasan kau aku tak boleh nak terima. sorry beb. :'(
tapi kita tetap kawan. sekali kawan, selamanya kawan. :')

ok. tak yah sedih lelama. sedih sampai situ je. ada cerita lagi best.
sem depan kitaorang (merujuk kepada ayamok, imanmok ngn yusmok) duduk sekali. satu flat kitaorang berempat je. awesome kan??? :D actually tak awesome sebab effisayang n ijamok takde. :'(

flat tu kosong. just ada satu freezer ngn almari yang dah nak roboh. (roboh tu tipu)
so kitaorang kena banyak keluar duit untuk rumah tu la. tambah perabot, katil and etc. semalam aku dengan ayamok dah siap dah design bilik bagai. semangat en!

so ni design antara design bilik kitaorang.

mula-mula nak design macam ni, tapi lupa lak kitaorang duduk flat jek. 

actually aya nak macam ni. biasalah, kids..... layan je lah.

setelah di campur design aku dan aya, ni lah hasilnya. macam sarang tarzan.

setelah tambah, tolak, darab, bahagi kos nak design rumah dengan bilik, bilik aku dengan aya probably will look like this. 

esok malam aku balik kl. so aku menderita kejap kat rumah untuk 3 hari sementara tunggu duit jatuh dari langit terus masuk account bank islam. 

plan aku cuti sem ni nak jumpa epul hari-hari. tengok muka dia sampai lebam. tapi sebab epul ada kelas, so aku lebam sorang-sorang kat rumah. 

maybe awal bulan feb aku dengan yusmok nak datang rumah imanmok. sebab kitaorang dengan ayamok nak pergi shopping kat singapore. (singapore tu tipu. maybe kat JPO jerrr) tapi tak tahu. kalau ada rezeki maybe jejak la kaki kat singapore. :D weeeeeee~~~

1 awesome people:

Syaifa Nadiah said...

nice weyh...nanti boleh datang tempat aku,,,

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review