Thursday, January 26, 2012

Seoul Garden

story written by shaqjaja at 1:16 PM
assalamualaikum

2 hari lepas aku keluar dengan carul + ehsan (ehsan dalam plan semata).

kitaorang pergi makan kat Seoul Garden. actually benda plan dah lama. tapi masing-masing takde masa. aku tak sure Seoul Garden yang aku makan tu kat area mana. :D tapi yang penting tempat tu lame gila. =,='

aku yang lapar, dia yang lebih-lebih

1 kepala kat sini dalam 30++. kau makan apa kau nak. tapi kalau yang makan sikit dah kenyang baik jangan la. membazir. sangat. 

aku makan apa je. satu pinggan yang kalau buat kat rumah tak sampai pun 30 hengget. duhhhh!!! tapi benda dah janji en.. takpe. ni first and last. 

lepas makan kitaorang pergi mid valley. menghabiskan duit jpa yang memang dah nak habis. tapi sesen pun tak keluar actually. heee :D

carul ajak ehsan lepak sekali. tapi dia bangun lambat. cis! sebagai balasan dia kena jadi pemandu kitaorang. hantar aku balik sampai betul-betul depan rumah. kalau kereta boleh naik lif memang aku suruh dia naik lif dah. 

ehsan lambat sebab dia tidur and dia bangun pukul 3.
aku tak marah pun. benda tak boleh nak marah. SEBAB DIA JUJUR. DIA SALAH DIA MENGAKU. U KNOW, TAK PERLU NAK TIPU. 

Member sendiri nak tipu baik jangan jangan jadi member la. MALU weyh MALU!
(pahal lak aku tetibe emosi)

p/s: setinggi-tinggi tahniah di ucapkan kepada hajime gee kerana berjaya fly ke german. :) (:

mood: bosannnnnn!!!!!!!!! 

2 awesome people:

Syahirul said...

woih -.- seyes ah aku tertido zz. aku cakap en aku keluar ngan bapak aku. balik kol 3, baring2 sat pahtu tertidoq -.- nipu ape nye. fine la fine pfft

shaqjaja said...

aku xckp ko tipu la sengal. aku nganjing kwn aku. kahkahkah ko pahal nak terasa..

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review