Friday, February 3, 2012

cat rumah #1

story written by shaqjaja at 9:55 PM
assalamualaikum

esok nak cat rumah. tu memang tak surprise pun. yang surprise nya mak aku suruh epul datang cat.

SERIOUSLY?????!!!!

aku pelik sangat kenapa ajak datang cat?

mak aku cakap dia tak nak aku rasa apa yang dia rasa. cinta terhalang. bawa diri datang kl. mak aku kata dia terima je pilihan aku. asalkan lelaki tu boleh jaga aku, adik-adik aku and mak ayah aku. 

so mr.right, kau kena terima family aku macam mana kau terima aku. :)

p/s: get well soon effi sayang. :)

2 awesome people:

wanderer said...

sonok la kau ye ja..
hahaha

shaqjaja said...

hee seronok seronok.

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review