Friday, May 25, 2012

study study!

story written by shaqjaja at 7:34 PM 0 awesome people Links to this post
assalamualaikum

lepas baca blog orang yang bijak pandai ni rasa macam nak deactivate semua account pastu nak pergi study subject yang tak best misalnya building control. boooiiiiii!!

Wednesday, May 16, 2012

usaha kita orang lain tak nampak

story written by shaqjaja at 12:31 AM 1 awesome people Links to this post
kadang-kadang bila kita dah usaha sedaya upaya tapi orang lain judge macam-macam mesti sedih kan. memang la dia tak tahu macam mana kita punya usaha nak buat sesuatu benda tu. tapi jangan la simply jugde je.

tapi sume ni dunia je. asalkan Allah taala tau macam mana usaha kita then ok la kan. judge manusia kat atas dunia ni tak bawa mati pun.
 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review