Wednesday, May 16, 2012

usaha kita orang lain tak nampak

story written by shaqjaja at 12:31 AM
kadang-kadang bila kita dah usaha sedaya upaya tapi orang lain judge macam-macam mesti sedih kan. memang la dia tak tahu macam mana kita punya usaha nak buat sesuatu benda tu. tapi jangan la simply jugde je.

tapi sume ni dunia je. asalkan Allah taala tau macam mana usaha kita then ok la kan. judge manusia kat atas dunia ni tak bawa mati pun.

1 awesome people:

wanderer said...

setuju!!!!!!!!!!!
ja,byk mende aku nak story mory kat kau...
huhu~~
btw, wujud balik ko kt dunia blogger ni...ingat kn ko nak shut down tros da blog nih..haha

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review