Thursday, June 28, 2012

28 june 2012,thursday

story written by shaqjaja at 9:20 PM 0 awesome people Links to this post
assalamualaikum,
dear diary.

now we are sebumbung and now aku dah tau apa yang kau rasa. harharhar today aku puasa and i don't give a damn about what happen today.

for break fast tadi eman masak something that i don't know what people called that thing. tapi yang penting sedap lah. a bit pedas. kesian eman dapat mkn sikit je. for me benda tu ok la.


moral of story for today: u're annoying. fullstop!

Sunday, June 17, 2012

16 june 2012, saturday

story written by shaqjaja at 5:49 PM 0 awesome people Links to this post
assalamualaikum
dear diary,

hari ni aku bangun lewat sebab tidur lewat. hari ni plan nak naikkan mock up model sbb jumaat kena present. so dalam pukul 4 keluar cari barang. lepas tu ingat nak buat kt rumah je sebab dah petang. sekali ada masalah lepas pergi anggerik. so balik tukar seluar kejap then keluar balik. solat kat sacc then wat kerja kat dataran. rasa dia awesome bila semua orang pandang2. padahal orang lain tu mengata.

"apahal lak budak2 ni buat kerja kat sini. xde studio ke hapa"

eh lantaklah kan aku nak buat kat mana. dataran tu bukan abah kau yang punya.

lampu dataran dah padam baru nak berambus balik. kalau lampu tak padam memang lusa la balik. balik tu ingat nak singgah nge-teh dulu. tapi sebab toilet kotor so balik rumah je la. esok lusa boleh nge-teh.

balik tu ingat kan penat terus nak tidur. sekali aku tidur pukul 5. ok fine.penat sampai tahap tak boleh nak lelapkan mata. sadis betul.

Saturday, June 16, 2012

15 june 2012,Friday

story written by shaqjaja at 4:28 AM 0 awesome people Links to this post
assalamualaikum
dear diary,

mulai hari ni aku kena buat diary. lately ni cepat sangat lupa. apa aku makan malam semalam pun aku tak tahu. aku makan ke tak pun aku tak tahu. bukan menggedik nak update kt blog bagi 1 dunia baca. masalahnya kalau buat dalam buku pun nanti tak ingat mana letak.

so hari ini ada kelas design. datang bilik kak el untuk tunjuk design then terus balik. pergi makan nasi kenduri kat klang. balik makan pergi library kat seksyen 13 yang awesome! datang untuk study titas. lepas ni tak nak datang dah sebab library yg sejuk gila.

balik pergi makan dengan effi kat seksyen 2. order nasi goreng ayam pedas tapi dia hantar nasi ayam. =,=' dah tukar pun salah lagi. huh! tapi takpe. rezeki Allah. alhamdulillah kenyang. makan 2 orang 1 meja tapi  dia punya sepah macam bawak baby 10 orang makan sekali.

balik online pastu tidur sampai isyak. hari ni buat kuku cantik. hee pic ada kat twitter. sambung study titas lagi sikit sampai 3.30 pagi sebab layan family outing dulu. so sekarang dah mengantuk tahap dewa. actually ni bukan mengantuk. just penat tidur. tidur time maghrib kalau bangun lepas isyak jangan berangan la nak study.

nyte diary,
p/s: ily msb :)

Monday, June 4, 2012

my birthday!

story written by shaqjaja at 11:38 PM 0 awesome people Links to this post
assalamualaikum

yeay! esok birthday kita! and hari ni semua orang nak menganjing mengucing membabi aku. eh kang ni makan dia. 

sebab esok birthday aku so sekarang kena tidur. nyte peeps! 
 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review