Saturday, June 16, 2012

15 june 2012,Friday

story written by shaqjaja at 4:28 AM
assalamualaikum
dear diary,

mulai hari ni aku kena buat diary. lately ni cepat sangat lupa. apa aku makan malam semalam pun aku tak tahu. aku makan ke tak pun aku tak tahu. bukan menggedik nak update kt blog bagi 1 dunia baca. masalahnya kalau buat dalam buku pun nanti tak ingat mana letak.

so hari ini ada kelas design. datang bilik kak el untuk tunjuk design then terus balik. pergi makan nasi kenduri kat klang. balik makan pergi library kat seksyen 13 yang awesome! datang untuk study titas. lepas ni tak nak datang dah sebab library yg sejuk gila.

balik pergi makan dengan effi kat seksyen 2. order nasi goreng ayam pedas tapi dia hantar nasi ayam. =,=' dah tukar pun salah lagi. huh! tapi takpe. rezeki Allah. alhamdulillah kenyang. makan 2 orang 1 meja tapi  dia punya sepah macam bawak baby 10 orang makan sekali.

balik online pastu tidur sampai isyak. hari ni buat kuku cantik. hee pic ada kat twitter. sambung study titas lagi sikit sampai 3.30 pagi sebab layan family outing dulu. so sekarang dah mengantuk tahap dewa. actually ni bukan mengantuk. just penat tidur. tidur time maghrib kalau bangun lepas isyak jangan berangan la nak study.

nyte diary,
p/s: ily msb :)

0 awesome people:

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review