Monday, July 9, 2012

guwa frust!!

story written by shaqjaja at 6:02 PM
assalamualaikum

hari tu paper structure dah fail nak jawab. tapi TAK SE FAIL paper COST ECONOMICS! 
thank puan rohimah sebab bagi kita orang soalan yang tak pernah keluar. heh heh 

lepas jawap tak boleh jawap tadi memang dah terbayang-bayang muka lecturer kesayangan dengan ketawa dia yang krik krik krik. 

benda yang lepas jangan dikenang. kalau lulus, lulus la. aku dah usaha. sekarang tawakal je la. 

oleh sebab frust maka...


nampak tak kat mana api kemarahan tu.

tangan yang membakar lagi panas dari tangan yang menanda

dah frust. balik makan la. dah la orang lain puasa. tak dapat makan kat luar. makan je la benda ni.

nasib baik ada makanan kat rumah ni.  


0 awesome people:

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review