Tuesday, August 14, 2012

semester 3 yang menjelang tiba

story written by shaqjaja at 12:54 AM
assalamualaikum

dah lama dah nak update pasal benda ni. tapi mood tak mengizinkan. duduk rumah ni aku selalu je nak marah. =.=' sekarang tengah bahagia. :)

so today aku nak cerita pasal semester 3. eh? macam tah pape je kan. cuti pun sebulan lagi ada. actually nak tunjuk sikit banyak subject untuk sem depan. 

boleh nampak ketidakikhlasan dalam memuat naik jadual ni. 

yang credit hour 3.0 tu gegel lutut tengok. T_T sem lepas ada 3 subject je yang credit hour 3.0. susah kalau credit hour banyak sangat ni. 

tapi takpelah. usaha tangga kejayaan. usaha lebih sikit dari sem lepas sebab subject pun banyak sikit dari sem lepas. 

p/s: sedang aku seronok nak update blog tiba-tiba mood aku spoil. fffuuuuu!!!

0 awesome people:

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review