Monday, September 3, 2012

Dr.Halina and her cute baby

story written by shaqjaja at 11:34 PM
assalamualaikum

seperti malam-malam yang lain.. malam ni.. 

ok tak payah nak bunga sanggggattt lah! *gaya johan*

rutin waktu cuti ni memang sama je. bangun makan online tidur. kalau cuti setahun means setahun la i macam ni maka meletup la tahun kemudiannya. haha

#np i can't do it alone

hehe i like to tell people what song i'm listening to. tapi i tak suruh dengar pun ok. eh rasa macam gedik sikit. rasa tak? 

setiap malam mesti i baca blog. tak kisah blog siapa. tak kenal pun baca je. :) ada nak recommend blog siapa-siapa ke? sila-sila.

tadi time online twitter tiba-tiba nampak ada orang retweet tweet Dr.Halina. 

sumber: abg google
in case ada yang tak kenal la kan. anak dia sweet sangat. comel sangattttt.


try la baca. dia cerita tentang pengalaman dia as mommy to a cute lil baby. supermommy la sebab dia memang superb! dah la baby dia cute. husband hensem and dia sendiri pun lawa. pandai pulak tu. grrr jelly level 9999. plus her baby can swim! isn't that adorable? alolo comelnye baby swimming...

hihi she can be my idol. her family can be my idol. eh? idols la eh? hehe kalau nak jadi macam dia, kena kaya dulu la baru boleh kahwin. take note encik saiful!

till then. bye. :)

p/s: kita merancang tuhan yang menentukan. insyaallah

0 awesome people:

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review