Sunday, September 16, 2012

new beginning

story written by shaqjaja at 12:08 PM
assalamualaikum


dah seminggu sem 3 start but now baru ada masa nak update blog. bukan takde masa. masa tu ada je. idea je takde. plus malas. :\ since balik hari tu asyik tidur je. nak nak lepas makan. 

so bila dah masuk sem baru, semua tengah kaya mesti la macam-macam benda nak buat kan. so start dengan wall art. actually plan nak buat benda lain. but jadi lain. 



sem ni jugak kitaorang beli perabot baru. colorful dah macam tadika. :\

gambar before ada wallart painting tu.

last sem pakai meja jepun. pakai meja tu jadi pemalas. semua benda suruh orang amikkan. sem ni mintak mintak rajin sikit la. sebab kerusi tu menyakitkan. hujung dia macam tajam macam pisau. karang bangun dari kerusi tiba-tiba terus mengesot sebab kaki takde. wakaka 

ok cerita dalam kelas pulak. kelas aku untuk sem ni ramai sikit sebab budak diploma yang dah grad terus masuk sem 3. currently klas aku ada 37 orang. 19 lelaki. 18 perempuan. ramai gila. sem lepas ada 18 orang je. 5 lelaki 13 perempuan. en sharim masukkan budak-budak kelantan lepas dip dalam kelas kitaorang sebab sem lepas budak kelantan yg dari sem 1 semua masuk kelas lain. last skali budak kelantan lepasan diploma tu bising gila. haha silap besar!

sem ni subject agak tough. dah la 10 subject. :| yang paling best bila subject paling susah lec yang paling tak reti ajar yang kena ajar. T_T why oh why!! presentation pulak kena 2 orang je 1 group. k fine. 

hope sem ni lagi baik dari sem lepas. yang lepas biarkan lepas. yang baik jadikan tauladan. yang buruk jadikan sempadan. :)

till then, bye..






1 awesome people:

wanderer said...

cantik ko nye perabot ja...mahai dak??
haha

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review