Thursday, March 14, 2013

guwa takde mood

story written by shaqjaja at 5:53 PM
assalamualaikum

before duit jpa masuk aku memang akan down camni. konon-konon muahasabah diri. lepas dapat duit terus tak sedar diri. tapi bestkan jadi maria elena. agaga takde kaitan. tapi sryesly best. :\

sem ni aku rasa nak kurang kan bercakap benda yang tak perlu. bukan la nak jadi pendiam. sebab kadang-kadang tu bila aku bercakap mesti aku menyesal balik. kadang bila someone bangga diri dengan aku, even aku ada point nak cakap aku diam je. biar dia dalam dunia riak dia. tapi kalau salah kadang-kadang tu tanggungjawab aku jugak nak tegur dia sebagai seorang kawan. 

selalu aku excited sangat kalau nak start new sem. tapi sem ni aku takde mood sangat. tak tahu lah kenapa. maybe tuhan nak sedarkan aku. yelah selama ni tak sedar kot kat mana salah sendiri kan. alhamdulillah sempat sedar and aku harap aku boleh baiki kesilapan yang lepas (typical "harapan setiap sem"). bukan la baiki kesilapan. yang lepas dah tak boleh nak ubah. maksud aku... paham paham la. malas nak explain. 

hmm... btw berat aku dah terlebih berat. sangat berat. berat sangat. sangat sangat. :| makan takde la 24 jam pun. maybe makan banyak tapi tak banyak bergerak/exercise. so sem ni harap dapat kurangkan berat. bukan nak berlagak dengan orang. tapi untuk kahwin nanti. agagaggagagga jk. untuk tunjukkan kat orang yang selalu cakap aku gemuk yang aku bukannya tak boleh kurus tapi aku tak nak so in shaa Allah tahun ni im getting rid of all the unnecessary fats. *hope so*

actually tengah frust and rasa nak luahkan perasaan bukan dekat muka orang so kat lappy je la. me love u lappy. kbye 

:'(

1 awesome people:

wanderer said...

hoi, aku ade ja...nak skype pon bole..haha
aku tak tau wats going on ngan ko kat sane..tp aku harap ko chill je..

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review