Sunday, April 17, 2011

my life sucks!

story written by shaqjaja at 11:19 PM
assalamualaikum

aku benci asasi. kenapa habis awal sangat!!! tau tak aku bosan duduk rumah. 
nak kerja?? haha aku malas. bukan malas nak kerja. cuma malas nak cari. :P
kalaulah ada kerja yang datang bergolek. XD

hari ni kerja aku....
ada jugak kerja tu '
kerja aku cuma tidur dan makan. semalam aku tidur pukul 3 pagi. sebab badmood dengan mr.e. 
perlu ke bagitau? tapi dah bagitau pun.
macam biasa. blog aku........ sambung ayat ni..

sebab badmood aku rasa baik tak payah cakap. nanti aku sendiri yang kena gelak. XD
biasa la. orang perempuan kan. every month mood kau mesti macam f#ck. 
tapi aku ni. bukan every month. every day. XD

benda kecik pun nak besar-besar kan. 
sebab tak boleh nak connect broadband aku maki-maki broadband ni. T__T
' kesian. aku yang salah kau yang kena. '
hari ni aku bangun pukul 11. bangun je terus breakfast. :) alhamdulillah. kenyang.
dah kenyang apa lagi.. tidur la kan. tipu je. 
aku tengok fullhouse sampai pukul 3.30 petang. and yes. aku tak mandi sampai pukul 3.30 tu. =.='
petang aku tidur dari pukul 6 sampai 8.30. tu pun rasa macam tak nak bangun je.

omg!!! my life sucks!! 
sampai bila nak hidup macam ni. T___T 
anyone with any idea???? please.............

aku rasa macam nak kahwin je. wakaka 
masak pun kau tak reti ada hati nak kahwin. bukan apa. 
hidup dah macam isteri mithali. baik aku kahwin je. abdikan diri untuk suami aku. 
ok. berangan jap. XD 
'mithali kepala hotak kau! bangun pun lambat! memasak pun tah kemana. '
haha sayang, u tak kisah kan i tak pandai masak... :P nanti kita masak la sama-sama.
u masak i rasa. u jaga anak i pergi kerja. u jadi permaisuri i jadi raja. XD
makin jauh dah aku menyimpang ni.
macam ni lah hidup penganggur tetap wangsa sari.
ok. stop. nak pergi tengok tv.
bye. take care. haha 

*****************************

untuk sape-sape yang nak final exam esok lusa tulat dan bila-bila je la..
good luck guys. tak payah nervous ok. jangan takut macam mana pointer korang nanti.
as long as korang dah berusaha, tak payah risau. everything gonna be ok. 
kita merancang Allah yang tentukan. 
usaha doa tawakal. 

especially to my boo, lepakss... haha
FIGHTING SAYANG!!
頑張って!!!


*org lain yang nak exam, aku pulak yang nervous tak memasal.

thankz for reading this ridiculous entry. :) 

0 awesome people:

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review