Wednesday, May 25, 2011

angan-angan

story written by shaqjaja at 7:55 PM
assalamualaikum

tak nak main-main dah time degree nanti. (boleh ke nak main-main?)
bangun pukul 5, solat sunat, solat subuh, mengaji then study sementara tunggu nak pergi class.
kat class, focus 101%.
tak nak maggi mahupun nescafe or whatever cafe.
balik je terus revise apa yang dah belajar time lecture tadi.
time maghrib tak nak online. (kantoi online time maghrib)
solat maghrib, mengaji, zikir.
nak kurangkan cakap, gelak, bahan orang.
hidup dengan buku je 24 jam. struggle macam nak mampos. study sampai muntah hijau.
malam pun nak tidur awal. tak de dah tumblr, blog, fb, twitter mengarut-ngarut ni.
tak de istilah "weekend". 

INI HANYA LAH ANGAN-ANGAN BUDAK MALAS BELAJAR TAPI BERANGAN NAK DEKAN SETIAP SEM AND FLY OVERSEA BUAT MASTER. 

=___________________________________________='

walaupun semua ni impossible tapi aku sangat bangga sebab ada jugak angan-angan nak berjaya tu.

kejayaan bermula dari cita-cita yang bermula dari angan-angan yang bermula dari mimpi yang bermula dari TIDUR. 

maknanya aku kena tidur la sekarang ni. 

tapi kalau struggle macam nak mampos tapi result macam sampah pun tak boleh jugak kan. nanti rasa nak bunuh diri pulak.
so study smart. :)


p/s: aku jumpa link ni.  xfile sila buka. best. 


thankz for reading this entry. :) 

0 awesome people:

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review