Sunday, June 5, 2011

happy birthday to me

story written by shaqjaja at 10:49 AM
assalamualaikum

 hari ni sangat best sebab hari ni 5 jun. :P
tapi tak best sebab 5 jun jugak.

happy birthday to me!!
yeay! aku dah 19 walaupun secara fizikal memang tak layak 19 sebab macam dah 20++. well bukan nak bangga kat blog sendiri ke apa, tapi ni kan blog aku, so tak pe riak sikit. haha

luaran tak layak 19, dalaman apatah lagi. 
serangga pun aku still takut. 
=.='

btw, thankz a lot kat sape-sape yang wish tu ye.
thankz sangat-sangat. 

faz, kau the best sayang. thankz ye buat entry pasal aku. *rasa nak nangis. 
rindu gila nak mati kat kau. T____T

atie, wish kau memang buat aku rasa nak nangis hentak kaki depan lappy. haha
thankz ye beb. 
thankz sebab selalu ada dengan aku. :D
even kau jauh pun tapi rasa macam dekat je. *jiwang pagi-pagi

thankz mek cah sebab jadi orang pertama wish aku. kat fon, tu memang aku appreciate gila!
sayang mek cah ketat-ketat. :D

sorry botak sebab call kau 2 pagi minta wish. haha

alasan epul wish lambat sebab nak bagi chance kat orang lain wish dulu memang aku tak leh terima.
dont be ridiculous la sayang. tapi takpe. aku tau kau sedih. aku pun sedih. 
kesian kan. kenapa mesti 5 jun???

ammar, cepat sembuh ok. nanti wish kat aku. :D :D :D
aku tunggu ni. :)

and lastly, thankz kat kawan-kawan aku sebab jadi kawan aku. haha
ikhlas ni.
korang terbaik sebab jadi kawan aku. yang bukan kawan aku tak terbaik. 
haha mengarut pagi-pagi. sorry sorry.

orang wish je aku kata nak menangis sebab terharu. haha
terharu + sedih tau. 
T__________T


thankz for reading this entry and all those wishes. :)

3 awesome people:

fazliyana abdullah said...

aku memang the best, aku sedar, hahhaaa

cik qusha said...

haha perasan sudah!!

fazliyana abdullah said...

alaa bolehlahh

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review