Saturday, October 1, 2011

good work!

story written by shaqjaja at 11:49 AM
assalamualaikum

setinggi-tinggi tahniah di ucapkan kepada diri sendiri, siti atiqah abdul halim, siti haizum zamani dan juga siti hajar quraisha kerana layak mendapat tajaan jpa. hahaha (te'riak' sebentar)

tapi tak dapat nak buka web page tu sebab server down dari semalam. ok fine. 
=__________='

btw, sepatutnya hari ini ada program untuk student part 1. so pagi tadi aku memang semangat la bangun awal. tapi dia baru mukaddimah aku dah lena. aku tak dapat cari apa point / tak paham dia cakap apa.

10.30 pagi dia bagi makan pagi. di kesempatan itu aku berniat

"sahaja aku buat jahat kerana bella"

bella ajak balik bilik, tidur. aku memang fikir 10 kali jugak tadi nak balik ke tak. tapi dari aku tidur kat lecture hall tu baik aku balik je kan. last-last kitaorang  4 orang balik dengan penuh rasa cuak. 

dah sampai bilik tu jannah dapat message

"attendance amik before 12.30"

ok fine. aku nak pergi sana balik pukul 2. 

redha je la. takde siapa paksa balik. sukarela balik.

p/s: nak minta tolong siapa tuliskan nama dalam attendance ni.. T_T

thankz people! 

4 awesome people:

syaza hamid said...

best giler dpt JPA..budak pandai kan..untung la..congratz dear=)

cik qusha said...

haha rezeki la. alhamdulillah. :) ko xapply ke?

wanderer said...

yeay!!!!!!!!!!!!!
tahniah3x!!!! *aku pon nak teriak jugak..hahaha
tapi,aku da nampak da ketidakikhlasan jpa tuh..huh! *tapi,aku tetap nak duit jugak...hahahak
halal jela attendance tuh~~~

cik qusha said...

ijue: yeay! npe la kte x satu u kn. boleh joli duit sme2. muahaha
jpa mmg terpaksa bg. tu dia mcm xredha je. muahaha

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review