Saturday, October 29, 2011

masalah manusia di akhir zaman

story written by shaqjaja at 2:07 AM
assalamualaikum

topic kasi panas sikit. ni hal roommates tak sebulu punya pasal. aku dulu pun take time kot nak sebulu dengan roommates aku. tapi lama-lama dah ok. boleh tidur sebantal, makan megi semangkuk. 

member aku cerita, roommate dia berkira gila babeng. amik barang orang takpe. time orang nak minta tolong sikit, (minta tolong amik pen yang tak sampai semeter pun kat sebelah) dia boleh bantai cakap tak suka orang minta tolong kat dia. bullshit man! 
lepas tu boleh cakap tak reti pegang penyapu. woi! muka kau macam budak kampung, tak pernah pegang penyapu jadahnya! selimut kau siap orang lipatkan. kau ingat kau bela orang gaji ke kat sini. perangai kau nampak sangat macam budak hulu weyh!
 jangan ingat kau lagi tua, budak-budak takut kat kau. mak aku ajar hormat orang tua. tapi mak aku tak ajar hormat orang kurang ajar. kalau tak puas hati aku boleh maki je. sempoi ma~~~
kau memang pilih bulu ke nak sound? tak suka bunyi bising? apa macam tadi? menyirap ke kitaorang buat bising? panas? sila sound kalau kau rasa tak puas hati. 

lagi satu, suara tu tak payah nak gedik sangat. meleleh taik telinga aku dengar. nak manja pun beragak. laki kau je nak dengar. aku tak hengen. karang suara manja aku keluar memang kau tak jadi apa. 

kau kalau tengah sangap cakap dengan laki kau pun beragak la. kalau kaki dah naik sampai atas meja dengan bawah meja letak quran + makanan bagai memang macam sial la kan. agak-agak la.

lagi satu, aku paling pantang lelaki yang suka amik kesempatan di atas ke'cute'an muka sendiri. perghh!!! muka baik. dalam hati setan ada buat party. unbelievable beb! boleh main try-try perempuan. nasib baik kau comel. kalau tak memang dah makan kaki saiz 9. 

tadi aku pergi makan kat sek 7, then aku nampak la cashier tu jual lighter, aku pun dengan poyonya tanya kawan aku,
 "eh lighter kau ada gas lagi tak?" 
then minah kat cashier ni boleh tanya, 
"adik ni smoke ke? kalau nak lighter free boleh isi form ni sebab akak tengah buat survey pasal smokers."
=_______________________='
menjadi dol aku berlakon. boleh minta jadi pelakon tambahan kat prof madya razak mohaideen. 

ok. tu je. aku malas nak cerita pasal cikgu kaunseling aneh ni. cukup la kat fb je aku kecoh. 

thankz people! :D

2 awesome people:

charul said...

hahaahahahahahahahahahha mmg silap la siapa wat hal ngan kau "mak aku ajar hormat orang tua tapi tak ajar hormat orang kurang ajar" hahahaha terbaik

kenapal susah ye prempuan nak cari roomate sebulu dada ni. eh silap, sebulu.. er.. bulu.. bulu apa2 ah. hahaha

cik qusha said...

hahaha ayat mst first class weyh.
sbb budak pmpuan ske kaler bulu dada macam bg karat2 sikit. tu mcm xsebulu. bulu dada dh xsme kaler, apatah lg hati.

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review