Friday, October 21, 2011

semalam dan hari ni

story written by shaqjaja at 7:41 PM
assalamualaikum

semalam lepas isyak aku rasa insyaf kejap. lama betul tak mengaji. entah-entah aku dah tak reti baca agaknya. wakaka tu tipu. time tengah mengaji tiba-tiba ada satu makhluk tuhan ni macam takde time lain dia nk buzz aku kat ym. bila dia buzz je, aku dah tau. pahala mengaji aku ni habis macam tu je japgi. date aku dengan abang 'building law' mesti kena cancel ni. cis! kesian abang 'building law'. lama tak ngadap beliau.

*aku mengaji depan lappy.

ingat nak minta nasihat kat ym ke. yela. baru putus cinta. orang, kalau putus cinta memang cari aku. muka aku ni ada macam pakar motivasi ke? jadah haram betul.
rupanya buzz kat ym tu wayang je. nak ajak skype. demmit! 
kawan punya pasal, aku sanggup sign in. skype SEKEJAP. gelak lama. seriously, aku dah lama tak gelak pecah perut. rindu sial kat korang. tolong la free hari-hari. T_T 

p/s: aku takde bulu dada ok. =,='

tu semalam punya cerita. hari ni aku habis kelas awal. lepas tu aku ajak iman, mira, lela, fatin pergi ronggeng seksyen 7. masuk jakel, semua butik yang ada kat seksyen 7 ni la. masuk semata. bagi harapan palsu kat promoter. muahaha 
lalu depan restaurant upin ipin, jumpa birthday boy umur 3 tahun camtu. nyanyi birthday song untuk dia macam orang retarded depan restaurant tu. sepanjang jalan aku tak berhenti gelak. 
demmit! banyak gelak. esok ni mesti aku menangis. serious wa cakap lu.

*1 restaurant tu usha kitaorang.

hari ni aku rasa serba salah gila kat dia. shit! apasal aku rasa macam ni. 
apa kau letak dalam biskut kau bagi aku tu ha!!!

thankz people! :D

2 awesome people:

charul said...

kau gelak sampai cirit.

cik qusha said...

hahahha berak batu dah weyh. hahahhaha

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review