Thursday, January 26, 2012

i'm sexy and i know it

story written by shaqjaja at 7:04 PM
assalamualaikum

ni bukan entry porno. just nak bagi tau benda yang tak penting. hehe

aku dah potong rambut. actually dah lama dah aku nak potong rambut. panjang sangat ni serabut serabai selebet je aku tengok. and aku tak suka ikat rambut. 

aku cakap dengan cina tu nak potong sikit je. tapi dia pergi potong sampai tinggal sikit. 

@#$%^&*(*&^%$#@!!!



tapi bagus jugak walaupun dalam hati rasa terbakar je tengok rambut sendiri. 
actually ni penjimatan berganda. 
jimat air nak mandi. jimat syampu. jimat conditioner. jimat elektrik masa mandi and penggunaan kipas masa nak keringkan rambut. jimat masa nak keringkan rambut, jimat duit nak beli syampu, jimat masa nak bersiap walaupun aku bertudung. 

and aku rasa bertambah comel. wakakakaka
u mad? stay mad coz i dun give a damn!

p/s: i know. tajuk takde kaitan. 

0 awesome people:

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review