Sunday, June 17, 2012

16 june 2012, saturday

story written by shaqjaja at 5:49 PM
assalamualaikum
dear diary,

hari ni aku bangun lewat sebab tidur lewat. hari ni plan nak naikkan mock up model sbb jumaat kena present. so dalam pukul 4 keluar cari barang. lepas tu ingat nak buat kt rumah je sebab dah petang. sekali ada masalah lepas pergi anggerik. so balik tukar seluar kejap then keluar balik. solat kat sacc then wat kerja kat dataran. rasa dia awesome bila semua orang pandang2. padahal orang lain tu mengata.

"apahal lak budak2 ni buat kerja kat sini. xde studio ke hapa"

eh lantaklah kan aku nak buat kat mana. dataran tu bukan abah kau yang punya.

lampu dataran dah padam baru nak berambus balik. kalau lampu tak padam memang lusa la balik. balik tu ingat nak singgah nge-teh dulu. tapi sebab toilet kotor so balik rumah je la. esok lusa boleh nge-teh.

balik tu ingat kan penat terus nak tidur. sekali aku tidur pukul 5. ok fine.penat sampai tahap tak boleh nak lelapkan mata. sadis betul.

0 awesome people:

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review