Sunday, September 23, 2012

Dating Beramai-Ramai

story written by shaqjaja at 10:00 PM
assalamualaikum

hmm. macam mana nak buat intro ni. *10 minit fikir*

17 sept birthday epul tapi tak dapat balik sebab kelas baru start seminggu plus duit belum dapat lagi. so today aku jumpa epul konon nak bagi hadiah la kan. hadiah duit jpa bhai! tapi nak cari barang lelaki ni kemain susah. =.=' penat aku cari. ada tu mahal sangat. ada tu murah sangat ada tu tak berkenan di hati. sampai aku give la cari hadiah. ingat nak belanja makan je kan. hehe *kedekut*

so malam semalam aku dah remind epul. banyak kali aku remind. aku cakap tidur awal sebab nanti bangun lewat. aku kena pergi awal sebab effi balik dari pasar terus nak hantar aku. dalam pukul 10 macam tu la aku janji dengan dia.

hari yang dinantikan telah tiba. *dang! ayat aku!* pukul 7 lebih aku mesej dia tak reply. then call. call banyak kali lak tu. tapi aku siap je macam biasa. tengah siap-siap tu pun still call. padahal handphone dia off tu. degil jugak nak call. sampai kat bangsar dalam pukul 10.30 pagi. call epul lagi. sampai menangis call dia. tanggal eye-liner aku menangis teruk betul. malu je =.=' sampai aku cakap dengan dia aku tak nak jumpa dia and biar dia datang rumah aku amik hadiah dia.

selepas beberapa kejadian, kita orang jumpa kat klcc. akhirnya!!!

from left: nisa, me, mama, kakak

actually "kakak" tu adik bongsu aku. and i'm the eldest. pendeknya aku =.='


mama pun nak jugak! 

guwa dating bawak mak. kau hado?


lepas touching 1 jam

cover blender aku letak atas kepala. jadi topi chef. haha

tak kasi amik gambar kening dia

me look cute. haha


no matter how mad i am, deep in my heart i can't hate u.  tak sure sebab kesian or sayang. but i know. that's not your fault. 

kalau bercinta, jarak bukan penghalang. yang penting u trust each other. :)

till then, bye

2 awesome people:

wanderer said...

Alalalala jaaaaaaaa..........
Part nangis tu aku teramazed kejap...kau? nangis???
Sebab..?? EPUL????!
Dia tinggalkn ko siap dia..aku tembak nanti..*ajak ati carik dia smpai jumpe,memandangkan kak limah je bole buat aksi terbang2 nih*
Aku doakn kau bahagia...(^_^)

shaqjaja said...

haha betul la nangis. aku kuat nangis. kalau part epul ni mmg sensitif sensetap sikit. haha
thankz ijue. aku doakan smoga ko jmpe lelaki yg hnsm. muahahaha

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review