Saturday, October 27, 2012

ohlala couple

story written by shaqjaja at 10:57 PM
assalamualaikum



sekarang ni aku rasa cerita ni paling best kot. (setahun layan 2 drama korea memang ni je la yang paling best. lol ) 

so drama ni cerita pasal yeo ok and her husband soo-nam. typical korean drama. konon-konon kelahiran sebelum ni yeo ok 1st class geisha mati then dorang promise akan kahwin in the next life. tapi in the next life soo-nam buat perangai. dia ada perempuan simpanan. tiba-tiba 1 hari kantoi. depan mata yeo ok dorang kantoi. sedih gila part tu. cerita dia macam biasa je kan kita dengar? tapi bila tengok rasa lain. kena tengok. sedih sangat. 

aku yang suka marah ni pun kalau tengok husband aku macam tu boleh lemah lutut. bukan husband la. kalau boyfriend kantoi pun aku lemah lutut. nauzubillah...

dah malam. muka dah berminyak. bye 

p/s: i love u dear msb

0 awesome people:

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review