Sunday, September 18, 2011

dah 4 tahun aku kena...

story written by shaqjaja at 5:51 PM
assalamualaikum

17 september 2011
around 11.30 p.m
tarikh bersejarah.
dimana aku dapat tahu
yang dah 4 tahun aku kena tipu!!!!

ohmaigod! 4 tahun kena tipu hidup-hidup.
marah tu tak la kan. kalau marah pun aku boleh buat apa? macam tak logik je nak marah-marah. sepatutnya aku berterima kasih kat korang sebab dah tipu kitaorang.

to afiqah abdul manaf and saiful mubarak, thankz a lot sebab dah tipu kitaorang.
sebab korang menipu, aku dengan mamat sengal + kuat merajuk + bajet hot + buaya darat + 'tough' tu live happily ever after. 

sila la menipu lagi. lepas ni memang aku kejar kau!!

thankz for reading this entry. :)




2 awesome people:

wanderer said...

asal ko kene tipu jaja???
aku ingat kan ko je kaki tipu.

cik qusha said...

hahaha ni dulu la. zaman sebelum aku kaki penipu. muahaha

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review