Thursday, September 15, 2011

dunia oh dunia...

story written by shaqjaja at 6:51 PM
assalamualaikum

lagi cerita pasal UiTM. ni bukan benda yang baik la kan. haha siot je. 
aku dah plan kot nak balik weekend ni. tapi ada koko pulak sabtu ni. tapi taklimat je. habis pukul 10. so lepas pukul 10 tu ingat boleh la nak balik. TIBA-TIBA aku dapat surat untuk join kem + qiamullail. SABOR JE LA. 

macam takde minggu lain nak buat. dah tu ada certain student je yang pergi. sepatutnya 1 jabatan 20 student je. ni pahal lak 1 kelas kena join. kadang-kadang dunia tak adil untuk aku. sobs~

sakit hati pulak tengok roomate aku dapat balik. cis! 
aku bukan jelez dengan dia. aku bengang dengan pentadbiran ni. macam mana tah dia pilih student. 

NAK BALIK LA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 awesome people:

dzafira said...

Balik je la... Tengok aku... Hari selasa dah ankat kaki balik umah.. Seminggu je bergelar pelajar degree uitm... huahahaha

cik qusha said...

ha? mksd ko? ko kuar ke?

dzafira said...

Eh tak la.. ahad ni aku masuk la balik... hehehehe

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review