Saturday, September 24, 2011

sabtu yang isnin

story written by shaqjaja at 5:28 PM
assalamualaikum

ok entry ke 2. last. serious. penat tak hilang lagi. 
pagi tadi ada kawad kesatria negara. nama macam awesome je kan. memang awFUL pun. 
kawad tu aku rasa macam best je. entahla. aku start kawad dari form 1. lepas tu masuk teknik pun aku kena kawad untuk pengakap peringkat sekolah. nak pergi peringkat daerah tu memang tak la. aku masuk teknik bukan nak berkawad bagai. nak belajar je. mak aku takde pesan 

'kaklong masuk sekolah ni kena kawad tau. jangan belajar. mama memang suka tengok report kad yang berdarah' 

AKU PALING BENCI KAWAD SEBAB NANTI MUKA AKU RASA MACAM NAK MASAK.

perlu ke capslock? tapi kawad kesatria ni best sikit la. dia macam bertimbang rasa jugak la. komander pun macam ok je. tapi tak tahu la kalau belang dorang belum keluar lagi kan. kawad pun tak panas. sebab dari pukul 8 - 10 pagi tu panas dia apalah sangat kan. vitamin tu. vitamin apa aku tak tahu. aku belajar bancuh simen je kat sekolah. 

tadi lepas kawad ada praktikal untuk subject land surveying. aku lupa la nama dia. banyak makan semut. UiTM banyak sungguh semut yang suka menyorok dalam makanan aku. nak jadi perisa tambahan. boleh bayangkan tak, lepas kawad je terus lari sambil bawa beg (macam harem je) pergi menara yang jauh nak mampos tu. actually kitaorang naik bas. :) nak jalan tu mustahil. kalau mengengsot tu mungkin. 

lepas amik semua barang baik yang nak guna kitaorang patah balik ke pusat islam. oh god! kaki aku rasa nak tercabut kot. kitaorang siap jadi wakil untuk budak-budak yang tak datang amik barang. mulia sungguh hati korang (aku tak). untung la yang pergi amik barang tu (aku la tu). dapat makanan free kot! haha 

lepas habis buat praktikal tu kitaorang pergi makan kat seksyen 2. abc dia nampak macam best je. bukan main tinggi lagi. siap ada icecream. tapi rasa dia..... pergghhh! bukan abc dah ni. ni DEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ. rse abc tu hilang dah. 

dah pukul 5.28 petang. penat tadi belum hilang lagi. TT___________TT

thankz people. :)

3 awesome people:

wanderer said...

ja...gi beli cendol ja....
ade 2 kdai cendol kan?? ko amek yg belah kiri tuh....sodap sikit..

dzafira said...

KESATRIA NEGARA... KESAT betul bagi aku. haha

cik qusha said...

ijue: aku tak nampak cendol time tu. abc dia menyerlah betul. haha

dzaf: memang kesat la komander dia. T_T

Post a Comment

 

SHAQJAJA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review